Prikken over I'et

Udgivet i Bolig
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Boligindretning er ikke blot at tænke i store enheder som for eksempel en sofa eller et spisebord. Det er også alt det udenom, som er med til at danne den store helhed. Derfor er det vigtigt ikke at undervurdere, hvad et ekstra maleri eller et vægur på væggen kan gøre. Det er faktisk ofte det på væggen, som folk først får øje på og registrerer. Her er der også mulighed for at give den gas med personlighed og få skabt et hjem, som du har lyst til at være i.

Tiden står stille

Men klokken tikker. Selvom vi alle prøver ikke at lade os styre af tiden, er det alligevel den, der styrer vores hverdag. Derfor er malerier næsten uundværligt at have til at hænge på væggen. Et vægur har en praktisk funktion i at vise tiden, men samtidig er der også noget hyggeligt over at have et vægur hængende. Det kan både hænge alene eller i kombination sammen med andet dekorativt boliginteriør.

Et vægur kan fås i alle prislejer og udformninger. Hvis du gerne vil investere lidt ekstra i din boligindretning, kan et klassisk designvægur være en god investering. Georg Jensen har blandt andet designet et klassisk vægur, som hænger i mange danske hjem, men som også bliver ved med at være interessant på grund af dets elegance og historie. De klassiske vægure holder mange gange også deres pris, så hvis du skulle sælge det på et tidspunkt, vil du stadig kunne få mange af dine penge tilbage igen. Der er sågar nogle vægure, som stiger i værdi, når de når op og har en vis alder.

De små detaljer skaber et hjem

Vægure kan hænge mange forskellige steder i dit hjem. Alt efter, hvor det skal hænge, kan du sammensætte det med meget andet boliginteriør. Et maleri og et vægur kan for eksempel fint hænge ved siden af hinanden. Specielt, hvis du har valgt et meget klassisk vægur, kan du fint have et meget farvestrålende maleri til at hænge ved siden af og omvendt.

Væggene er ofte det sværeste at få fyldt ud i dit hjem, og derfor har vi også ofte mange tomme, hvide vægge i vores hjem. Ofte glemmer vi de muligheder, der er til at hænge på væggene. Det er ikke blot vægure og maleri, men der er også plakater, hylder og brugskunst. Foren dem på kryds og tværs, så de tilsammen bliver til en dekorativ væg. Alt det kan være den lille detalje, som gør dit hjem mere harmonisk.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.