3 tips til den perfekte date

Udgivet i Familieliv
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

Datinglivet kan være svært og indviklet, og det kan være uoverskueligt. Datinglivet kan også være kedeligt. Når man har været på de tre første kaffedates, begynder lysten til at prøve noget nyt at melde sig. Det kan dog være svært at finde på noget nyt at lave på dates udover de klassiske idéer – for eksempel en gåtur i parken eller en kop kaffe på den nærliggende café. Herunder får du nogle tips til, hvad den ideelle date kan se ud – måske kan du bruge idéerne til din næste date.

Test din dates smagsløg

 

 

For nogle kan det virke meget formelt at spise middag sammen på første date. Det skyldes måske, at man endnu ikke kender hinanden. Man ved ikke, om samtalen går i stå, inden forretten bliver serveret. At spise sammen på første date er dog ikke en dårlig idé. I kan med fordel bestille noget mad sammen, som I kan spise hos en af jer eller på et offentligt sted. På den måde får I muligheden for at lære hinanden bedre at kende, samtidig med at du faktisk også kan teste din dates smagsløg. Er der noget mad, du elsker? Måske din date også elsker det. Hvis du elsker indisk mad – som I blandt andet kan bestille hos chaishai.dk – kan du allerede på første date finde ud af, om din date kan lide stærk mad. Det er en ren win-win-situation.

 

Vær aktive sammen

 

 

Hvis du godt kan lide at være aktiv, så byt den kedelige gåtur ud med noget, der er mere actionfyldt. I kan for eksempel tage ud at klatre sammen eller lignende. På den måde kommer I meget hurtigt tæt på hinanden, og måske får I meget hurtigt overskredet nogle grænser, der fører jer tættere sammen.

Grin sammen

 

 

Findes der noget bedre end at grine sammen? Det skulle lige være at grine sammen med et menneske, man gerne vil lære bedre at kende rent romantisk. Hvis I allerede på første date finder ud af, om I kan grine sammen, vil I hurtigere vide, om I er rigtige for hinanden. I kan for eksempel se standup eller noget andet, du synes er sjovt. Det vil hurtigt nedbryde nogle barrierer, og I vil forhåbentlig få nogle sjove timer sammen.

 

Senest ændret Fredag, 02 november 2018 17:36

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.