×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 73

Ingen feriekrise i Bella

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Folk stod i kø ror at se, hvad der gemte sig. Folk stod i kø ror at se, hvad der gemte sig. Foto: Louis Andreas Michalesen

FERIEMESSE: Krisemareridtet er ved at klinge af, og det bliver afløst af hede feriedrømme.

kirstenwichmannI løbet af messedagene under Ferie & Fritid i Bella har Fritidsmagasinet indsnuset stemningen – og den var god. Messen slutter i dag i en ualmindelig positiv stemning blandt udstillerne.

- Ja, det går godt, konstaterer Kirsten Wichmann fra Øster Lindet Rejser.

Rejsebureauet var tidligere mest kendt som et bureau med busrejser, men sådan er det ikke længere.

- Vi har rigtig meget krydstogt nu. Det er det, danskerne vil have. Og så har vi en stor del af motorsportsrejserne, der er vores niche, hvor vi er meget stærke, fortæller den kendte rejsedirektør til Fritidsmagasinet.

Øster Lindet Rejser har lavet motorsportsrejser i over 18 år, men tilbyder dog stadig almindelige busrejser til dem, der vil have det, fastslår Kirsten Wichmann:

- Men det meste er med fly i dag, man skal jo tilpasse sig efter tiderne. Busrejser er til de gode, gamle loyale kunder. Vi har rejser til alle vores traditionelle rejsemål: Gardasøen, Kroatien, Italien, Costa Brava og så videre.

Adventurerejser
Vil man ud i den vilde natur og opleve den totale frihed, hvor alle instinkter stimuleres, så har Topas Travel den helt rigtige formel:

jorgennielsen- Man skal ud og være aktiv i naturen. Det betyder ikke nødvendigvis, at det skal være primitivt, men selvfølgelig er der ikke megen komfort på toppen af et bjerg. Det er primære er naturen og det aktive, fortæller indehaver af Topas Travel, Jørgen Nielsen.

Foran den tillukkede stand står folk i kø for at komme ind gennem et lille hul og opleve naturens vidundere. Det hjælper, at lukke af – for på den måde at pirre nysgerrigheden.

Ferie hele året
Hvis man er mere til det komfortable eller blot har øje for en god investering, ja, så er et boligkøb i udlandet måske en ide.

- Vi har boliger til salg over hele Spanien, som du kan se. De er faldet over 50 procent i pris og er tilbage på 1999 niveau, fortæller direktør i bolig-udland.dk, Christian A. Boesen.

En bolig med to badeværelser og to soveværelser i Punta Priam, Alicante, kan fås for 122.000 euro. Eller hvad med en i Marbella, Malaga - til 149.000 euro.

- Hvis man lejer sådan nogle ud otte til ti uger om året, så er det omkostningsfrit. Det er en god investering, siger Christian A. Boesen.

boligDer er da også mange interesserede på standen, der studerer de mange boliger nøje.

- Nogle køber, fordi de vil have investeret deres penge på en god måde. Andre bruger boligen som sommerhus med udlejning. Der er også dem, som flytter derned og synes, at tidspunktet er gunstigt nu. Det er hr. og fru Danmark, for siden 2011 er fremgangen i salget eksploderet, siger Christian A. Boesen.

Danskerne er tilsyneladende kommet over krisen. Samtidig er priserne i Spanien, hvor krisen har bidt sig fast, lave. Det betyder gode muligheder for at leve feriedrømmen ud – hele året.

Du kan læse mere om de spanske boliger på bolig-udland.dk.

Senest ændret Søndag, 19 januar 2014 08:35

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.