Flotte feriesteder

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bravo Tours er nu på Pinteresst. Bravo Tours er nu på Pinteresst. Foto: Bravo Tours.

BILLEDER: Et billede siger mere end tusinde ord, og det gælder bestemt også rejser.

Først kom rejsekatalogerne, så blev de online og senere endda sociale. På Facebook, Google+ og Instagram har brugere og rejseselskaber længe udvekslet billeder af skønne feriesteder, og nu melder Pinterest sig også som et alternativ.

Pinterest har nemlig lanceret en ny funktion, placepins og placeboards, som giver brugene mulighed for at 'pinne' sine billeder til forskellige rejsemål i verden. Det er årsagen til at selskabet Bravo Tours, nu går all in på sit inspirationssite på Pinterest.

- Sitet er en helt ny og meget visuel måde at få inspiration til ferien på. Og det er en fantastisk kanal til at engagere vores gæster. Vi kan for eksempel opfordre gæster til at lave et board og 'pinne' deres billeder fra ferien, hvorefter de så deltager i konkurrencen om at vinde deres næste ferie, siger Jacob Tange, marketing- og onlinechef hos Bravo Tours.

Pinterest er endnu ikke slået fuldt igennem i Danmark, og at det kun er first movers, der har opdaget, at der overhovedet er noget, der hedder placeboards.

- Men som visuelt inspirationssite, som en slags moderne rejsekatalog, har det et kæmpe potentiale. Selvfølgelig tror vi på mediet, og kigger man lidt til udlandet kan man se, at det er de veluddannede kvinder med børn, der er brugere af Pinterest.

Senest ændret Mandag, 27 januar 2014 18:45

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.