Billig ferie fra Hamborg Lufthavn

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Hamborg Lufthavn er et godt udganspunkt for den billige ferie til sol eller sne. Hamborg Lufthavn er et godt udganspunkt for den billige ferie til sol eller sne. Foto: Hamborg Lufthavn.

REJSER: Omkring 60 flyselskaber flyver fra Hamborg Lufthavn til sydens sol eller bjergenes pister. Fra den 25. oktober træder den nye vinterflyveplan i kraft, og den gælder indtil den 26. marts 2016.

I gennemsnit lander og letter 38.500 passagerer fra lufthavnen hver eneste dag gennem vinteren, hvilket svarer til cirka 270.000 om ugen, der flyver til en i forhold til Danmark meget konkurrencedygtig pris.

- Sammen med flyselskaberne kan vi også i denne vintersæson igen præsentere et alsidigt tilbud, med flere fly til populære mål til alt fra storbyferie, forretningsrejse til strandferie eller skiferie, siger Michael Eggenschwiler, ordførende adm. direktør hos Hamborg Lufthavn.

Sol og ferie i Spanien

To flyselskaber udvider desuden deres aktivitet fra Hamborg Lufthavn, hvilket gør det endnu nemmere at rejse til det ønskede feriested.

Således flyver Ryanair nu med et udvidet program hver mandag, torsdag og lørdag til Alicante.

Den dejlig havneby ved Costa Blanca kan nås fra Hamborg på kun tre timer, hvorefter man ligger ved stranden og kan slappe af eller udforske de historiske seværdigheder i Alicante.

Rejs til Malaga og Madrid

Ryanair har også etableret sig på ruten til Malaga mandag, onsdag og fredag. Med en flyvetid på tre en halv time kan man sidde i en bar i Andalusiens næststørste by.

I denne vinter flyver Ryanair med daglige afgange til yderligere to spanske byer: Den spanske hovedstad Madrid fra den 4. november og Barcelona den catalonske metropol fra den 9. november. Begge byer er kendt for deres utallige seværdigheder, så de indbyder til storbyferie.

Hamborg til Hurghada

Selskabet Sunexpress forbinder desuden Hamborg med Hurghada. Man kan derfor sagtens hurtigt komme fra den kolde vinter til det varme klima ved Rødehavet.

Den nye forbindelse med Sunexpress til Hurghada, flyves første gang fra den 28. oktober to gange om ugen, onsdag og lørdag. Sunexpress flyver charter for rejsebureauet FTI.

Hurghada et sandt paradis for dykkere, og så har byen en pulserende gammel bydel med autentiske basarer. Hurghada og også udgangspunktet for udflugter til templerne i Luxor eller pyramiderne i Giza.

Skiferie fra Hamborg

Naturligvis kan man også flyve på skiferie direkte fra Hamborg. Faktisk har hele ti flyselskaber direkte ruter fra den nordtyske lufthavn, og nogle af dem tager skiudstyr gratis med.

Flyv mod München, Memmingen, Friedrichshafen i Tyskland over Salzburg, Innsbruck, Wien og Klagenfurt Østrig til Basel, Bern, Zürich og Geneve i Schweiz.

Også Oslo i Norge, Helsinki i Finland og Milano og Venedig i Italien gør, at der ikke længere er langt til det perfekte skiområde.

Senest ændret Lørdag, 24 oktober 2015 08:29

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.