Hotel får igen fornem pris

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
For andet år i træk modtager Bandholm Hotel den fornemme pris Travelers' Choice Award fra TripAdvisor. For andet år i træk modtager Bandholm Hotel den fornemme pris Travelers' Choice Award fra TripAdvisor. Foto: Aage Krogsdam.

BANDHOLM: For andet år i træk har Bandholm Hotel vundet den eftertragtede Travelers' Choice Award fra TripAdvisor og er nummer tre på TripAdvisors Top 25 liste over bedste hoteller i Danmark i 2016.

TripAdvisor er en af de mest brugte hjemmesider for rejsende, hvor man kan læse brugeranmeldelser af forskellige rejsemål.
Bandholm Hotel har fået en flot tredjeplads på TripAdvisors Top 25 over hoteller i Danmark i 2016.

Glade gæster og god service

Det er den bedste placering nogensinde for Bandholm Hotel og skyldes ifølge General Manager Joseph Kristiansen hotellets fokus på at levere en service, som overgår folks forventninger.

- Vi har et fantastisk team af dygtige medarbejdere, som samarbejder om konstant at hæve kvaliteten. Vi elsker at have gæster, og det tror jeg skinner igennem på alle niveauer, når man besøger Bandholm Hotel.

Ud af 281 anmeldelser vurderer hele 202 hotellet som "fremragende" og 69 som "rigtig god". Læser man anmeldelserne, møder man hurtigt superlativer som: "ypperligt", "fin service", "romantisk" og "forkælelse på højt niveau".

Smålandhavet

- At vi har vundet Travelers' Choice to år i træk er en god indikator for, at vi har ramt et koncept, som virkelig resonerer med vores gæster. Vores beliggenhed ved Smålandshavet, de flotte, nyrestaurerede bygninger, den lækre gourmetmad og vores service giver en totaloplevelse, som folk husker, mener Joseph Kristiansen.

Hotellets personale oplever ofte, at andre gæster har anbefalet stedet.
- Det er selvfølgelig enormt positivt for vores virksomhed, siger Joseph Kristiansen.

Senest ændret Mandag, 07 marts 2016 21:11

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.