Hjælp til gadebørn

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Jysk Rejsebureau hjælper gadebørn i Indien. Jysk Rejsebureau hjælper gadebørn i Indien. Foto: Jysk Rejsebureau.

JUBILÆUM: Jysk Rejsebureau kan i år fejre 30 års jubilæum. Bureauet har altid været i front med utraditionelle rejser og -rejsemål, og jubilæet bliver i samme ånd.

Jysk Rejsebureau har valgt at droppe lagkager og flag og i stedet bruge kræfterne på at sikre gadebørn i Kolkata tag over hovedet.

- Vi har i 30 år sendt rejselystne danskere på eventyr i verden, og nu vil vi gerne sige tak! Og det mener vi, at vi gør bedst ved at give noget igen, forklarer direktør Niels Amstrup.

Jysk Rejsebureau hjælper derfor indiske gadebørn fra togstationen i Kolkata (tidl. Calcutta) til en mere tryg hverdag. Bureauet bruger jubilæumsåret til at samle ind til såkaldte "Open Shelters" i Kolkata.

Lille beløb - stor virkning
Jysk Rejsebureau har allerede sikret huslejen for Open Shelter i Kolkata i et år frem. Derfor har nogle gadebørn allerede nydt godt af trygheden i at have et sted at være.

- Det er utrolig vigtigt for LittleBigHelp at Jysk Rejsebureau vælger at bruge deres jubilæum til at støtte op om vores projekt "Open Shelter", siger Lisbeth Johansen fra LittleBigHelp, som lige nu er aktuel i programmet Helvedes Helte på dr2.

Projektet sikrer, at mange drenge kan blive hjulpet fra et forfærdeligt og usikkert liv på gaden, til et liv med sikkerhed, omsorg og mad. Et liv - hvor de får lov at være børn.

Du kan læse mere om, hvordan du kan bidrage til børnene på Jysk Rejsebureaus hjemmeside.

Senest ændret Fredag, 13 juli 2018 12:32

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.