Spies' ny hotelkoncept

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Spiies kommer nu med tre nye hotelkoncepter. Spiies kommer nu med tre nye hotelkoncepter. Foto: Spies Rejser.

AFSLAPNING: Rejsebranchens grand ol' man - Spies - fornyr sig til stadighed - nu med tre nye hotelkoncepter.

Fælles for hottellerne er, at de alle henvender sig til dem, der vil være online - også i ferien. Hotellerne af typen SunConnect Resorts har altid gratis WiFi på hele hotellet. Man oplader sin Smartphone/Android eller tablet ved en af de mange opladestationer, og der er masser af interaktive løsninger til information, aktiviteter og underholdning.

- Man kan helt enkelt sammenfatte SunConnect som "herlig afslapning – med gratis opkobling". Til at begynde med tilbyder Spies syv SunConnect-hoteller i Tyrkiet, på Mallorca, Gran Canaria og Cypern, siger Carlos Cebrian, der er produktchef hos Spies.

På Sentido-hotellerne får man en ekstra guldkant på ferien. Et sådan hotel har altid fine poolområder, en international atmosfære, træningsfaciliteter, spa, bar, gratis WiFi i lobbyen, veludrustede værelser med balkon eller terrasse og mindst to restauranter at vælge mellem.

Desuden tilbyder hotellet altid forlænget morgenmad frem til kl. 12! Visse af hotellerne er tilpassede til familier, andre har en aldersgrænse og passer udmærket til dig, der rejser uden børn.

Smart
Den sidste type hotel er smartline. Det er, hvad man kan kalde gode hoteller til prisen. Denne slags hotel egner sig godt, hvis man rejser på et noget strammere feriebudget
smartline-hotellerne har dog altid 3-4 stjerner, og de tilbyder det meste af det, en ferierejsende har brug for på en rigtig vellykket solferie.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:20

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.