Til Tel Aviv med Spies

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Danske Spies sender gæster til skønne Israel. Danske Spies sender gæster til skønne Israel. Foto: GoIsrael.dk.

ISRAEL: De nordiske rejseselskaber finske Tjäreborg, svenske Ving og vores egen danske Spies satser stort på Tel Aviv, der også kaldes "The big orange".

israel2Tel Aviv er i særdeleshed en drømmedestination for mange, og det er med god grund, at turister fra hele verden i stort tal strømmer til Israel og Tel Aviv, der oplever turistrekord med en stigning i forhold til 2013 på 17 procent.

Tel Aviv er uden sammenligning Mellemøstens kosmopolitiske perle, og den er aktiv i døgndrift og berømt for sit gode natteliv. Samtidig tager det kun lidt over fire timer, før man kan stikke tæerne i det varme vand ved byen.

Det er blandt andet Tel Avivs 13 kilometer lange, hvide sandstrand og de 300 solskinsdage, der lokker. Her er også en behagelig Middelhavs-atmosfære, der får gæsterne ned i gear.

israelstrandI gåafstand fra Tel Aviv finder man også den bibelske havneby Jaffa. Her er smukke kunstgallerier, smalle gyder og caféer. Der er heller ikke mere end en times kørsel til det fascinerende og historiske Jerusalem og to timer til det Døde Hav, der er kendt for sine helbredende egenskaber.

Læs mere om Israel her.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:14

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.