Fodbold i Tyskland

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Tyskland er et fantastisk ferieland. Tyskland er et fantastisk ferieland. Foto: Atlantic Link.

FODBOLDREJSE: Hvis man er til tysk fodbold, så er det oplagt at tage et smut til Dortmund og Gelsenkirchen for at se de to rivalers hjemegn.

Fritidsmagasinet har fundet et par kanontilbud hoteller i de to byer, der giver rabat på 30 procent i sommerperioden. I Borussia Dortmunds hjemby Dortmund, kan man bo på Steigenberger Hotel Dortmund meget tæt ved det verdensberømte Signal-Iduna-Park, Borussia Dortmunds stadion.

På stadion kommer turister fra hele Europa og for at være med på de omfattende rundvisninger. I bydelen Kreuzviertel holder mange af byens mikrobryggerier til, så der er mulighed for gedigen hygge med vennerne.

Et smut – 30 kilometer – herfra ligger byen Gelsenkirchen, der er rivalen Schalke 04s hjemby. Den korte afstand betyder, at man fint kan kombinere de to byer og få en helt unik fodboldoplevelse.

Også her kan vi anbefale et hotel, InterCityHotel Gelsenkirchen, der med beliggenheden ved togstationen er et godt udgangspunkt for at opdage byen – og som giver 30 procent rabat i perioden 1. juni og den 14. september.

For at få din rabat på alle Steigenberger hoteller og InterCityHotels du blot booke dit værelse direkte på www.steigenberger.com eller www.intercityhotel.com.

dotmund2

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:45

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.