Januarudsalg på skiferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Stena Line giver lige nu store rabatter på skiferie. Stena Line giver lige nu store rabatter på skiferie.

GODT TILBUD: Det er ikke kun butikkerne, der lige nu har et godt tilbud til dig – det gælder også rejsebureauerne.

Mange er lige nu i gang med at kigge efter fladskærme, tøj, køkkenudstyr OG skiferie.

At skiferie skulle kunne fås billigt lige nu overrasker sikkert de fleste, men ikke deste mindre er det fakta.

Lige nu udsender eksempelvis Stena Line en avis fyldt med gode tilbud og rabatter på skiferien. Avisen er sendt til 200.000 husstande i Jylland, og kan ses af alle på Stena Lines hjemmeside.

Der er gode rabatter på mange destinationer for eksempel til Trysil, som er danskernes favorit-destination i Norge. Her er besparelsen op til 1.200 kroner. Hemsedal er det også muligt at spare penge på lige nu også på ungdomsrejser.

- Flere steder kan man købe skiferien med liftkort. Det gør det langt nemmere at få et overblik over rejsen samlede pris, fortæller Thomas Christiansen, salgs- og markedschef i Stena Lines danske hovedkontor i Frederikshavn.

Et andet godt tilbud i avisen er til Skeikampen i Norge i fire døgn med færge, bolig, morgenmad og liftkort fra kun 948 kroner per person.

- Der er hovedsageligt to grunde til, at vi laver denne avis. For det første elsker danskerne tilbud. Og for det andet har byggeaktiviteten de senere år været stor i Norge og Sverige. Derfor er vores udbud nu større. Vi har simpelthen flere boliger til rådighed og kan sælge rejserne billigere, siger Thomas Christiansen.

Stena Line sejler til Oslo og Göteborg fra Frederikshavn samt til Varberg fra Grenaa.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:38

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.