Spar penge i USA

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Typisk USA-villa. Typisk USA-villa. Foto: USA Rejser

AMERIKA: USA Rejser er netop gået i luften med ny hjemmeside, som er tilpasset til tablets og smartphone.

Bureauet dækker både de kendte rejsemål i USA og en stribe utraditionelle destinationer, bo-muligheder og kombinationsrejser i det mægtige land på den anden side Atlanten.

Der er godt nyt til for eksempel de sammensatte familier med mange børn og i flere generationer - og andre, som rejser mange sammen og glæder sig til at opleve USA, men gerne vil spare på bo-udgifterne.

- Nu kan vi tilbyde større grupper rejsende at bo billigt og lækkert i private ferievillaer med plads til ti-tolv personer. På den måde kan en rejse for en gruppe venner eller for eksempel en familierejse for flere generationer gøres for overkommelige penge, siger Marketingchef Christian Walker Willumsen hos USA Rejser.

Ø-hop i Hawaii
USA Rejser er en del af Danmarks ældste rejsebureau, Norsk Rejsebureau, som har sendt danskere af sted på på ferie til Norge helt siden 1909. Der er også ekspertise og erfaring bag de nordamerikanske rejseaktiviteter.

- Vi åbnede USA Rejser i 1979 og er dermed en af Danmarks ældste og mest erfarne arrangører af rejser til USA. Vi ser det som en del af vores mission at introducere mange flere danskere for det USA, der findes uden om storbyerne, siger Christian Walker Willumsen.

USA Rejser er IATA-agent og medlem af DRF.

Senest ændret Fredag, 13 juli 2018 12:27

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.