En solstrålehistorie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Madeira er en paradisk ø langt ude i Atlanterhavet. Madeira er en paradisk ø langt ude i Atlanterhavet. Foto: Falk Lauritsen Rejser.

MADEIRA: Falk Lauritsen Rejser har kigget mod vest og fundet en rigtig solstråle, som vinterdestination.


Atlanterhavsøen Madeira er et flot bud på en sol og lys i de mørkevintermåneder. Den paradisiske skønhed, den gode hotelstandard vil uden tvivl appellere til mange.

Øen har dramatiske klippelandskaber, laurbærskove og blomsterparker. Her er aldrig koldere end 16 grader, når vi går herhjemme og kryber sammen i kulden.

Madeira ligger cirka 500 kilometer nord for De Kanariske Øer og tæt ved 600 kilometer vest for Marokko - og Falk Lauritsen Rejser lukker op for afgange fra både Billund og København.

- Med et subtropisk og ekstremt behageligt klima, en helt enestående natur og mange storslåede landskabsscenarier er det et attraktivt feriemål for folk der er vilde med aktiv ferie - men også for dem som blot ønsker at nyde det helt fantastiske lys og de behagelige temperaturer, forklarer direktør Søren Falk Lauritsen.

Det bliver Madeiras smukke hovedby Funchal, der bliver udgangspunktet for gæsterne på øen.

- Funchal er i sagens natur godt forbundet med resten af Madeira og er derfor et særdeles godt udgangspunkt, hvis man vil have et miks af kultur, gode badestrande og mulighed for at komme rundt og se resten af Madeiras herligheder, siger en begejstret Søren Falk Lauritsen.

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 15:14

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.