Nye feriesteder i Grækenland

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Naflio er et af de nye rejsemål, som Bravo Toours har med i programmet for 2016. Naflio er et af de nye rejsemål, som Bravo Toours har med i programmet for 2016. Foto: Bravo Tours.

SOLFERIE: Grækenland hører til blandt danskernes favoritdestinationer, og der er masse af muligheder for en skøn ferie på de græske øer.

I sommeren 2016 har Bravo Tours med hovedkontor i Herning tre nye destinationer i Grækenland på programmet. Der er tale om rejser til tre steder på halvøen Peloponnes, nemlig, Kalamata, Tolo/Nafplio og Costa Navarino.

Hidtil har rejsebureauet tilbudt ture til en lang række græske øer, men nu kommer fastlandet også med. Samtidig holdes pause på øen Lesbos.

kalamata-bravo-tours-ferie-rejserOlievenbyen Kalamata

Byen Kalamata med 50.000 indbyggere bliver en af de tre nye destinationer. Byen er mest kendt for sine verdensberømte oliven, men byder på meget mere i form af en dejlig strand, samt en hyggelig gammel bydel med masser af indkøbsmuligheder.

På Costa Navarino har kaptajn Vassilis – Grækenlands svar på Mærsk – skabt Grækenlands bedste og flotteste ferieområde med et 5-stjernet ressort og en skøn golfbane.

Ferie på Peloponnes

Det tredje sted på Peloponnes, som Bravo Tours har med i sommerprogrammet, er to perler på østkysten nemlig Tolo/Nafplio.

De to byer er ret ukendte for danskerne, men her er charme og en dejlig autentisk stemning. Byerne har en skøn kultur og historie, ligesom her også er skønne strande. Byen Nafplio var det moderne Grækenlands første hovedstad fra 1823-1834.

tolo-bravo-tours-rejser-ferieFra maj til oktober vil Bravo Tours flyve fra Købehavn til de tre græske destinationer. Udover disse tre nyheder har bureauet to andre nyheder med i sommerprogrammet. Det ene er en rundrejse i Island, og den anden er øen Jersey i den engelske kanal.

Ferie i Grækenland er blandt de helt store klassikere, som vi danskere elsker. Derfor er vurderingen da også, at et stigende antal turister vil vælge Grækenland, da andre områder regnes for usikre.

Senest ændret Lørdag, 07 november 2015 12:21

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.