Ferie på Sicilien sætter sig i sjælen

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(1 Bedømmelse)
Området omkring Palermo på Sicilien er som taget ud af et eventyr. Det smukke landskab giver en ekstra dimension i ferien, hvor der også er masser af historie. Området omkring Palermo på Sicilien er som taget ud af et eventyr. Det smukke landskab giver en ekstra dimension i ferien, hvor der også er masser af historie. Foto: Best Travel.

CEFALU: "Italien uden Sicilien efterlader intet billede i sjælen. Først her er nøglen til det hele." Sådan beskrev den tyske digter Johan Wolfgang von Goethe i 1788 om sine indtryk efter en rejse til Sicilien.

Hvis du vil opleve dette, er Best Travels rejse til Sicilien med mini krydstogt fra Napoli til øen og retur til Napoli et godt bud for de fleste. Under hele opholdet overnattes i den skønne by Cefalu.

Som en af de få turoperatører tilbyder bureauet denne rejse gennem historien samtidig med, at du hører om og får et indblik i en 1000-årige kultur krydret med en enestående natur i et smukt landskab.

Turen er en lise for sjælen og for livsnydelse i et mildt Middelhavsklima.

I Rom begynder rejsen

Der flyves til Rom, hvorefter der køres i bus til Napoli, hvor gæsterne om aftenen går ombord på færgen, der sejler hele natten med ankomst til Siciliens hovedstad Palermo næste morgen.

I rejsen er inkluderet to overnatninger på færgen, mens vi under opholdet på den smukke ø bor i den dejlige by Cefalu på et firestjernet hotel på nordkysten af øen. Herfra udgår de mange interessante udflugter øen rundt.

Der er helpension under hele med syv gange morgenmad, seks gange middag og fem gange frokost på turen. Desuden er alle udflugter med i prisen.

Syrakus og Etna

Blandt turens højdepunkter er et besøg på en af Siciliens mest kendte seværdigheder, den velbevarede romerske kejservilla i Piazza Armerina, hvor vi blandt andet skal se de berømte mosaikker med "bikinipigerne".

Europas højeste vulkan Etna, der med sine over 3000 meter knejser mod himlen på øen og kan ses fra alle verdenshjørner, er også med i programmet.

Vi skal også besøge byen Syrakus og se det arkæologiske område, der vidner om byens stolte fortid, som en vigtig græsk koloni.

Palermo med rundvisning

Den sidste dag på Sicilien bliver der inden afsejlingen om aftenen tid til en rundtur i øens største by Palermo.

Byen har tilnavnet "Guldskålen" på grund af de mange appelsinlunde rundt om byen.

Læs mere om Sicilien og den skønne ferie her.

Senest ændret Tirsdag, 22 december 2015 19:36

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.