Ferie i USA er populært

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En rejse til Amerika er manges drømmerejse. Ferie i det store Amerika er da også noget ganske særligt. En rejse til Amerika er manges drømmerejse. Ferie i det store Amerika er da også noget ganske særligt. Foto: Aage Krogsdam,

REJSEMESSE: At USA er danskernes foretrukne rejseland i hvert fald i drømmene, viste den store rejsemesse Ferie for alle i Herning med over 60.000 besøgende på tre dage i slutningen af februar.

Men i København er interessen for USA også stor. Søndag den 6. marts lukkede FDM Travel dørene op i den store Dock i frihavnen i København, og i løbet af dagen kom mere end 4000 mennesker forbi.

Og der var da også noget at se på de mange stande, som gav et bredt udsnit af, hvad USA har at byde på som rejseland.

Drømmerejse til Amerika

Det var tredje gang at FDM holdt USA rejsemesse og salgsdirektør for FDM Travel Jesper Evald glæder sig over det store fremmøde, som han betegner som en succes:

- Vi samlede alt det, der kan give en forsmag på den oplevelse, som USA er. Der er mange måder at opleve USA, og det handler om at planlægge drømmerejsen, der er helt rigtig for én selv.

Nogle drømmer om storbyferier, andre om at opleve USA's nationalparker, nogle vil gerne opleve forlystelsesparker, mens andre igen vil køre gennem landet i de moderne, klassiske motorhomes. På messen havde vi samlet vores egne og eksterne eksperter for at sikre, at gæsterne blev godt klædt på til at opleve USA, siger Jesper Ewald.

USA på programmet

Der var 39 udstillere i den store sal og det var 10 mere end sidste år. I den store hal repræsenterende udstillerne store del af USA's mange spændende destinationer, hvor de besøgende på standene fik mulighed for at høre om oplevelser de enkelte steder.

Udover besøgende ved de enkelte stande var der udsolgt til 29 rejseforedrag, hvor foredragsholderne bidrog med ny inspiration til USA-rejsen.

Det var tredje gang at FDM Travel arrangerede rejsemesse om et enkelt rejseland. Til sammenligning kan det oplyses, at Bella Centerets rejsemesse i Forum i januar i år over to dage kun blev besøgt af godt 6000 gæster.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.