Flyv med Star Trek og Air Berlin

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Air Berlins mediestunt vil helt sikkert glæde mange Star Trek-fans. Air Berlins mediestunt vil helt sikkert glæde mange Star Trek-fans. Foto: Air Berlin.

START TREK JUBILÆUM: Det tyske luftfartsselskab Air Berlin festligholder som et af verdens få flyselskaber, 50 år for det utrolige sciencefiction rumskib Star Trek.

Der er af amerikanske TV- og filmselskaber produceret ikke mindre end seks tv-serier, tolv spillefilm, flere hundrede romaner og en lang række computerspil om Star Trek.

LÆS OGSÅ: Flyv billigt til nordlyset på ferie

De foregår alle i det samme fiktive univers skabt af Gene Roddenberry. Star Trek er ét af de mest populære fænomener inden for science fiction-genren.

Air Berlin og Tele 5 til Mallorca

I et samarbejde med den tyske TV station Tele 5 omdannede Air Berlin et af deres fly til et fremtidsfly på en flyvning fra Düsseldorf til Mallorca i begyndelsen af september for at markere 50 året.

I forbindelse med denne flyvning optrådte et af kabinebesætningens medlemmer som den berømte Mr. Spock fra Star Trek. Der var desuden forskellig underholdning ombord, og alle passagerer på turen fik et fødselsdags Star Trek-krus.

airberlin-startrek-flyOg ud over kabinebesætningen som servicerede gæsterne, deltog yderligere seks specielt udklædte Air Berlin medarbejdere i Star Trek uniformer på flyvningen med det store Airbus A 320, der var bemalet med reklamer for Star Trek. Man må sige, at Air Berlin gør det 100 procent gennemført.

Air Berlin og Star Trek

TV selskabet Tele 5 vil også i september vise en række episoder fra de mange serier af Star Trek film gennem 50 år. Desuden afvikler Air Berlin en fotokonkurrence, hvor du kan deltage ved at indsende en selfie med det pågældende fly.

På selskabets Europæiske ruter vil der i den kommende tid som led i filmunderholdningen ombord på flyene blive vist en lang række episoder fra Star Trek.

Star Trek i 50 år

Allerede i 1960 havde den amerikanske manuskriptforfatter- og TV producent Gene Roddenberry lavet et forslag til den science fiction tv-serie, der senere skulle blive til Star Trek.

Star Trek foregår i en optimistisk fremtid, hvor naturvidenskaben har forenet menneskeheden med andre levende væsner i galaksen og derved løst jordboernes problemer med racisme, fattigdom, miljø, intolerance og overtro.

Star Trek begyndte som en tv-serie i 1966. Selv om serien blev stoppet efter kun tre sæsoner, affødte den yderligere fem tv-serier. Det er blevet til i alt 726 afsnit fordelt på 30 sæsoner. Paramount Pictures har lavet 13 spillefilm.

Det er hele dette spændende univers som Air Berlin er med til at fejre her i september - godt nyt for science fiction-freaks.

Senest ændret Søndag, 25 september 2016 15:19

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.