Sommerferie på det ukendte Østkreta

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Kreta er en skøn destination, og nu bliver det muligt at flyve direkte til Sitia Lufthavn med Beach Tours. Kreta er en skøn destination, og nu bliver det muligt at flyve direkte til Sitia Lufthavn med Beach Tours. Foto: Beach Tours.

GRÆKENLAND: En ny lufthavn på den græske ø Kreta tages i brug næste sommer af Beach Tours som det første danske rejsebureau.

Bureauet sender de første danskere til Kreta via den nye lufthavn den 17. juni 2017. Beach Tours er det første rejsebureau i Danmark for ikke at sige Skandinaven, som giver liv til de helt nye lufthavn ved navn Sitia på Østkreta med ugentlige flyvninger.

LÆS OGSÅ: Vind gavekort på 3000 kroner med Beach Tours

De tre primære destinationer på øen er Sitia, Palekastro og Makrigialos.

ferie-rejser-kretaAutentisk landsdel

Fællesnævneren for stederne er, at man hurtigt efter landing får en fornemmelse af at være landet i en anden tidsepoke på Kreta, hvor turismen ikke rigtigt havde indfundet sig endnu.

Her er der mulighed for at opleve et lokalt autentiske liv med en rolig stemning og langsom rytme.

Netop på Østkreta er priserne billigere, og dette kombineret med at bureauet har forhandlet nogle gode flysæder hjem, betyder en rimelig billig sommerferie på Kreta.

Sitia lufthavn

Sitia lufthavnen er en mindre og en helt ustresset lufthavn, som er knyttet til det lille samfund af samme navn. Lufthavn og by er en del af regionen Mponta i den østlige del af Kreta.

Lufthavnen betjener alene byen Sitia og de nærliggende områder, den ligger cirka en kilometer nord/nordvest for byens centrum.

4000 på ferie

- Vi regner med at sende op mod 4000 danskere til det østlige Kreta næste år. Det ser de lokale grækere ser frem til med store forventninger, siger Jan Lockhart, administrerende direktør i Beach Tours.

Kreta er nærmest et lille land i sig selv, og den østlige del er langt mindre besøgt og kendt end den centrale og vestlige del.

- Vi vil gerne give danskerne en bid af det oprindelige Kreta med nogle af verdens fineste strande og et afslappet ferieliv, hvor man nemt blander sig med de lokale, for der er ikke mange turister, siger Jan Lockhart.

Du kan læse meget mere på Beach Tours.

Senest ændret Mandag, 14 november 2016 18:17

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.