Pak kufferten korrekt til ferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
En godt pakket kuffert er altid begyndelsen til en god ferie. En godt pakket kuffert er altid begyndelsen til en god ferie.

REJSER OG SKØNNE FERIER: Det kan nogle gange være lidt af en kunst at få pakket alle de rigtige og nødvendige ting til ens rejse. Oftest oplever man at komme afsted uden væsentlige ting, som man hurtigt kan ærgre sig over, at man har glemt.

Men hvis du blot holder fokus på disse følgende punkter, har du helt sikkert husket det vigtigste til ferien.

LÆS OGSÅ: Jubilæum på pisterne i Arlberg

Pak din kuffert praktisk

Om du skal på solferie, storbyferie eller ned til Alperne for at stå på ski, er det vigtigt at pakke praktisk i forhold til feriens formål.

Hvis du skal solrige steder, kan du lige så godt huske solbriller, solcreme og badetøjet med det samme. Klipklapperne vil også være gode at have med, når du skal gå langs stranden for at finde det allerbedste sted at sole.

Hvis du i stedet skal på storbyferie, er fodtøjet ekstremt vigtigt. Disse ferier er kendt for, at man får gået utrolig meget, og der er ikke noget værre end sko, som gnaver og få fødder fyldt med vabler. Få derfor pakket de praktiske sko for at undgå dette, da det kan være et stort irritationsmoment på ferien. Der er heldigvis masser af sko til det formål for eksempel puma sko eller andre gåsko.

Derudover er det vigtigt at tænke over, hvilket tøj, man medbringer. Mange kender det, at kufferten er fyldt med tøj, men alligevel har man formået at pakke alt for meget unødvendigt, der ikke bliver brugt på ferien.

Overvej derfor, hvilket tøj du tager med, og om den bluse, du pakker ned i kufferten, overhovedet passer til resten af tøjet i kufferten. Det kan være en god idé at pakke sit tøj i sæt og derved sørge for, at alt tøj kan bruges i forbindelse med noget at det andet, man har taget med.

Gadgets til ferien

Udover tøj og sko skal du også huske alt det udstyr, du har brug for på din ferie. For nogle er mobilens kamera ikke nok, og de vil i stedet have deres spejlfleks kamera med. Det kan også være, at du har planer om at surfe, bungy jumpe eller springe i faldskærm og vil dokumentere det med dit GoPro kamera.

Måske er det mere den praktisk gadget, du har brug for – nemlig en multiadapter. Sådan en kan være god at investere i, så du altid kan oplade dit udstyr, lige meget hvilket land du befinder dig i. Derudover behøver du ikke undersøge, hvilken variant af strømstik, de bruger lige det givne sted.

Hvis du er en af dem, der konstant er nervøs for din bagage, kan du købe en Trakdot. Selvom det er en af de dyrere gadgets, kan du med sådan en konstant spore din bagage, hvor end den befinder sig.

Underholdning på ferien

Når du kommer træt hjem fra dagens oplevelser, kan det være rart at kunne slappe helt af og slå hjernen fra for at genoplade til de næste par dage.

Derfor tager mange en tablet eller computer med, så du kan se en film eller serie i løbet af aftenen. Det kan også være man skal læse op på, hvilke seværdigheder, man skal se dagen efter, eller måske vil man i stedet bare gerne læse finansnyheder eller diverse blogs. Andre vil hellere hygge sig med spillekort eller en bog og undgå alt det elektroniske.

Det kan også være, at dit rejsemål er så skønt, at du i stedet vil bruge din computer om aftenen til at finde frem til eventuelle ferieboliger, du med et mindre boliglån kan investere i, så du altid har en base at komme tilbage til i landet.

Alt efter hvor man skal hen, hvor lang tid og hvad ens behov er, er der altså mange forskellige ting, man skal huske, når kufferten skal pakkes. Heldigvis behøver det ikke være så besværligt og omfattende, hvis man bare sørger for disse essentielle punkter – så kan man ikke komme helt galt afsted.

Senest ændret Mandag, 30 januar 2017 15:13

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.