Tjek flyselskabernes bagageregler før ferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det kan være en dyr fornøjelse at flyve med en kuffert, der vejer for meget. Det kan være en dyr fornøjelse at flyve med en kuffert, der vejer for meget.

GOD REJSE: Skal du ud at rejse, og er du i tvivl om håndbagagereglerne? Hvis ja, er du langt fra den eneste, der har det sådan. Mange danske turister føler sig fortvivlede, når det kommer til, hvor meget man må pakke i sin kuffert. Og det er da også ekstremt let at blive forvirret, da reglerne faktisk varierer meget fra selskab til selskab.

Hvis du vil undgå tvivl i fremtiden, så læs med her og få overblikket.

LÆS OGSÅ: Sådan får du råd til at rejse mere

Få styr på kufferten før du rejser

Er du typen, der elsker at fylde kufferten, når du er ude og rejse? Så kan det måske være en god ide at vælge et flyselskab, der ikke kræver, at du betaler ekstra for den høje vægt. Overvej hvor ærgerligt det er at købe billigere tøj i udlandet, udelukkende for at skulle betale et gebyr for at få det med hjem igen.

Hvis dette lyder som noget, der kunne ske for dig, så burde du måske vælge et selskab som Emirates, der faktisk tillader, at din indcheckede bagage vejer helt op til 35 kilo.

Hvis du derimod mere er typen, der udelukkende holder dig til håndbagage, så bør du også være opmærksom. Størrelsen samt vægten som du er tilladt at medbringe varierer nemlig også her en hel del. Fra helt ned til bare 5 kilo til ubegrænset vægt. En kæmpe forskel hvis du kun er interesseret i at medbringe en lille kuffert til flyet.

Du kan selv danne dig et overblik herunder og sortere efter de informationer, som du er interesseret i.

Du kan se reglerne i grafiken her.

Selv om grafikken giver et nemt overblik, kan det dog stadig være en god ide, at du går ind og læser yderligere information vedrørende dit flyselskabs politikker, hvis du er i tvivl om noget. Flyselskaber modtager hver dag et hav af spørgsmål angående, hvad man må medbringe i flyet og størstedelen af disse spørgsmål kan besvares ved at læse i deres bagagepolitik. Så spar tid og bliv klogere på dit flyselskab i grafikken herover. God rejse!

Senest ændret Tirsdag, 21 februar 2017 07:00

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.