Ti unikke steder at holde din ferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Er man til overdådig luksus, så er et ophold på en fransk slot sagen. Er man til overdådig luksus, så er et ophold på en fransk slot sagen. Foto: Jesper Kamp Kruse

INSPIRATION TIL REJSEN: Det er højsæson for sommerferiekøb. Men hvis du er en af de mange, der endnu ikke har besluttet, hvor ferien skal holdes, har vi samlet ti alternative og inspirerende bud på feriedestinationer.

Der findes et væld af spændende og anderledes steder at holde din sommerferie. Kunne du eksempelvis tænke dig at holde ferien i en luksuriøs villa designet af Leonardo da Vinci, en hollandsk vindmølle eller et fransk slot?

LÆS OGSÅ: Skiferie i luksus og skønne omgivelser

Mulighederne er mange, og vi har samlet nogle af de mest unikke og finurlige bud på overnatningsmuligheder til din ferie herunder. Og lad det være sagt med det samme; der er noget for enhver pengepung.

Bo i overdådigt fransk slot

Tæt på flere af de franske nationalparker finder man dette smukke og enorme franske slot. Slottet kan huse 45 gæster ad gangen og indeholder intet mindre end 16 badeværelser.
Der er dømt luksus for alle pengene, og prisen sniger sig da også op på mere end 100.000 kroner i de dyreste udlejningsuger.

Bo billigt i gammelt slotskapel

Det er også muligt at komme på fransk slotsophold til en noget mere moderat pris. En uges ophold i det gamle slotskapel i Chateau Lapeyrouse i Rhone-dalen koster 3.000-5.000 kroner afhængig af bookingtidspunktet, og stedet emmer af landidyl og historiske vingesus.

Husbåd i Amsterdam

Hvis du drømmer om at holde din ferie tæt på vandet, hvad er så mere oplagt end et ophold i husbåd i Amsterdam? Med placeringen tæt på bymidten har du samtidig mulighed for at få byens puls helt ind under huden. En anderledes og sjov måde at opleve Amsterdam på.

Luksusflodhus i Amsterdam

Hvis du gerne vil slippe for den vuggende fornemmelse, der kendetegner et ophold i husbåd, men alligevel gerne vil bo helt ud til en af kanalerne i Amsterdam, kunne dette luksusflodhus være en mulighed. Huset er enormt elegant, smagfuldt indrettet og stemningsfuldt med sin placering lige ud til kanalen.

da-vinci-feriehus-italien-rejser-ferieItaliensk villa designet af Leonardo da Vinci

Du kommer ikke tættere på et af de helt store genier fra renæssancen, Leonardo da Vinci, end ved at bo i et af hans kunstværker. Villa Leone er i grundplan mere end 1.000 kvadratmeter stor og overdådigt indrettet. Og med placeringen midt i skønne Toscana er udsigten heller ikke helt dårlig.

Et af Østrigs mest legendariske slotte

Du har mulighed for at overnatte i en af Østrigs vigtigste kulturskatte og største turistattraktioner, Schloss Schönbrunn. Slottets historie tager sit udspring i romertiden, og flere af de østrigske kejsere har igennem årene resideret i slottet, der er placeret i hovedstaden Wien.

Bo i hollandsk vindmølle

Hvis du drømmer om et finurligt og anderledes sted at holde din ferie, kunne et ophold i denne hollandske vindmølle være en idé. Møllen er indrettet på smagfuld og autentisk vis og er placeret i et naturskønt skovområde tæt på en af de større hollandske byer, Nijmegen.

Smukt placeret dansk sommerhus

Sommerhuset her er med sin placering helt ud til vandet og med skoven i baggrunden virkelig en hjemlig perle. Huset er ikke stort og heller ikke dyrt, men omgivelserne bliver næppe mere hyggelige og naturskønne. Et klassisk, stilsikkert dansk sommerhus med en fantastisk beliggenhed.

sejlskib-ferie-rejser-skibHold ferien på sejlskib

Er du en af de mange, der har fulgt med i TV2-programmet "Kurs mod fjerne kyster" og fået lyst til selv at have et sejlskib som base?

Du har mulighed for at prøve idéen af i det små ved at holde din næste ferie ombord på et sejlskib.

Skibet her er forankret i hollandske Kampen, som er placeret tæt på både Amsterdam og flere floder og fjorde.

Italiensk herregård i landstil

På en bakketop mellem de italienske regioner Umbrien og Toscana finder man denne storslåede italienske herregård. Stedet er enormt idyllisk, og bygningerne er med sin beklædning af klatreplanter nærmest blevet en del af naturen. En gigantisk, smuk og autentisk italiensk herregård midt i de skønneste omgivelser.

Senest ændret Onsdag, 15 marts 2017 11:29

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.