Enkeltværelse på ferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ældre Sagen og Spies samarbejder om at give ældre en bedre ferieoplevelse. Ældre Sagen og Spies samarbejder om at give ældre en bedre ferieoplevelse. Foto: Spies.

SPIES REJSER: Enlige ældre får nu mulighed for at rejse og bo alene en på ferierejse uden at skulle betale ekstra for et enkeltværelse.

Det er resultatet af et samarbejde mellem Ældre Sagen, der er en af landets største organisationer med op mod 800.000 medlemmer og rejsebureauet Spies, der er Danmarks største rejsearrangør.

Rejs på ferie alene

Under overskriften "Rejs alene – sammen med andre" markedsføres rejserne lige nu. Der lægges op til, at der i rejsens pris indgår en række fælles aktiviteter som en fælles velkomstmiddag og en heldagsudflugt med frokost. Endvidere er der betalt for mad på flyet og transport til og fra hotellet.

- På en rejse eksempelvis til Rhodos kan Ældre Sagens medlemmer komme afsted for 4.899 kroner blandt andet den 4. juni. Der er ikke tale om dating-rejser for ældre, men rejser hvor de enlige kan hygge sig med ligesindede i det omfang, som de selv har lyst, siger kommunikationschef Torben Andersen, Spies.

Ældre Sagen på ferie

Er man i øvrigt medlem af Ældre Sagen, kan man også købe "almindelige" ferierejser med rabat.

LÆS OGSÅ: Charterferier begyndte på Mallorca

Spies har lavet en speciel sektion på bureauets hjemmeside, hvor medlemmerne af Ældre Sagen kan klikke sig ind ved at anvende deres medlemsnummer.

Ud over her at kunne hente en rabat på nybookinger på 250 kroner, vil de løbende kunne finde attraktive tilbud på pakkerejser med fly med Spies Rejser.

Se mere på www.spies-rejser.dk.

Senest ændret Søndag, 19 marts 2017 06:47

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.