Danskerne vil have sommer og sol

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Danskerne elsker varmen og solen, og det kan vi få i Florida. Danskerne elsker varmen og solen, og det kan vi få i Florida. Foto: USATours.

FLORIDA: Mens sommeren lader vente på sig, flyver flere og flere danskere ud for at finde varmen og solen.

Og et af de rejsemål, som er mere populært end nogensinde, er Florida med Miami som storbyen, der tiltrækker mange turister.

Rolig ferie i Florida

Den amerikanske sydstat Florida er alternativet til uro i sær i Mellemøsten og manglende kapacitet på en lang række destinationer i Europa blandt andet Spanien.

- I øjeblikket oplever vi en enorm efterspørgsel på Florida, der ligger 20 procent højere end sidste år ved samme tid. Mit bedste gæt er, at Florida – udover sol og attraktive udflugtsmål – opleves som et godt og trygt alternativ til muslimske rejsemål som Tyrkiet, Egypten og Tunesien, siger direktør Alexander Søderberg, USA Tours.

Samtidig kan man flyve til Florida for meget rimelige penge. I Spanien mangler der hotelkapacitet, og derfor er priserne her skruet meget i vejret.

Tyrkiet er ude

Uroen i Mellemøsten betyder, at det er svært at sælge rejser til eksempelvis Tyrkiet, og derfor er der stor interesse for Spanien med hotelpriser, der så ryger i vejret.
Derfor er alternativet Florida, som jo er kendt for sol og hvide, langstrakte strande, oplagt.

Desuden nyder mange også at følge i Hemingways fodspor ved at køre en tur ad den flotte kystvej til USA sydspids, Key West, der ligger kun 140 kilometer fra Cuba.
Under vejs kan man snorkle ved John Penne camp, og en svømmetur med delfiner ved Key Largo er også i høj kurs. Florida har det hele.

Kennedy Space center

Af andre seværdigheder kan nævnes NASAs affyringskompleks, Kennedy Space Center, hvor de berømte Apollo-missioner til månen blev opsendt fra 1969 og op igennem 1970erne.

Vandsport, velplejede golfbaner og go-cart er et supplement til solstolen og bogen ved poolen. Floria er som rejsemål noget helt andet end Europa og Thailand, og derfor vælger mange at tage rover Atlanten i stedet.

Se mere på: www.usatours.dk.

Senest ændret Tirsdag, 09 maj 2017 06:17

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.