Så tag dog din pc med på ferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Man kan sagtens arbejde på sin pc på ferien, men husk at tænke på sikkerhed og antivirus. Man kan sagtens arbejde på sin pc på ferien, men husk at tænke på sikkerhed og antivirus.

ARBEJDE OG FERIE: Har du også svært ved at undvære din computer i længere tid? Så tag den med på din næste rejse eller ferie.

Computeren er blevet en vigtig del i vores hverdag, og vi er derfor blevet meget afhængige af den. Det er derfor blevet helt normalt at tage sin computer med på farten.

På mange offentlige steder er der gratis Wi-Fi tilgængelig, og det har derfor aldrig været lettere at komme på nettet. Hvad enten du skal bruge din computer til forretningsmæssige eller til ferierelaterede sammenhænge, skal du være omhyggelig, når du opbevarer din computer.

Når du pakker din computer

Når du skal pakke din computer ned, er der nogle ting, du kan gøre for at sikre dig, at din computer kommer frem i god behold. Skal du ud at flyve, er det en god ide at placere din computer i håndbagagen, så du selv har kontrol over den under hele rejsen.

Personalet i lufthavnen har ret til at tjekke din computer, og du skal derfor have den ladet op hjemmefra, så der ikke sker nogle komplikationer. Når du skal udenlands er det en god ide at tjekke, hvilke stikkontakter du har til rådighed, da det kan være nødvendigt at medbringe en adapter.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du har en oplader samt backupmuligheder i form af en ekstern harddisk eller et USB.

Derudover bør du nøje overveje, hvilken taske du bruger til at opbevare din computer i, så den bliver gemt for eventuelle tyve.

Backup af pc'en inden ferien

Det kan være risikabelt at medbringe sin computer på rejsen, og derfor er der nogle ting, som du skal være opmærksomme på. Inden du tager af sted, er det altid en god ide at lave en backup på din computer, hvis den skulle blive stjålet eller beskadiget.

Som hovedregel skal du aldrig lade din computer stå fremme og gå fra den eller nævne til andre, at du har en computer med. Det er ikke alle offentlige steder, hvor det er lige godt at tage den frem, og du bør derfor være meget påpasselig.

Antivirus og sikkerhed

Hvis du logger dig ind på et gratis Wi-Fi netværk, kan andre have mulighed for at hacke sig ind på din computer. Det er derfor en god ide at installere et antivirusprogram hjemmefra, så du hele tiden kan scanne din computer. Har du et Apple produkt kan du eksempelvis downloade mackeeper, og har du en Windows computer kan du downloade AVG, Norton eller lignende.

Derudover er det også en god ide hjemmefra at tjekke op på dine forsikringer, hvis der skulle ske et uheld. Med disse råd kan du trygt og sikkert tage din computer med på din næste rejse uden at skulle bekymre dig for din computer.

Senest ændret Søndag, 11 juni 2017 07:09

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.