Vær opmærksom ved køb af ferie på nettet

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det kan godt betale sig at kigge godt efter, når man søger efter rejser på nettet. Det kan godt betale sig at kigge godt efter, når man søger efter rejser på nettet.

SOMMERFERIE: Det er nok de færreste, som kan sige sig fri for at anvende Google, når sommerferien skal i hus.

Det er nemt og hurtigt. Alt der kræves er blot et par enkelte klik og voila, så har man fundet sin ferie til Sydfrankrig med fly, hotel og helpension.

Ikke altid den billigste sommerferie

Internettet har gjort det super nemt at finde frem til den billigste ferie med et par enkelte klik. Mange vælger først at indtaste den ønskede rejsedestination på Google.

LÆS OGSÅ: Sådan sparer du penge ved at bruge internettet

Eksempelvis "billige rejser til Bali". Google udvælger på baggrund af flere hundrede forskellige faktorer hvilke resultater, der er mest relevante i forhold til din søgning. De mest relevante resultater bliver præsenteret på side et i kronologisk rækkefølge.

Du kan hurtigt tro, at de øverste hjemmesider på Googles side et, er dem, som kan tilbyde dig de billigste rejser til Bali. Det er nødvendigvis ikke altid tilfældet.

Kom højere i Googles søgeindeks med SEO

Rejseselskaber benytter nemlig optimering af deres egen hjemmeside for at komme øverst i søgeresultaterne.

Det er faktisk muligt for alle at arbejde på at få bedre søgeplaceringer i Googles søgeindeks. Begrebet som beskriver denne disciplin er SEO. SEO er forkortelsen for Search Engine Optimization – på dansk kaldet for søgemaskineoptimering.

SEO handler helt grundlæggende om at optimere en hjemmeside ud fra en række forskellige parametre, så dens placeringer på specifikke søgefraser kan blive bedre. Det vil altså sige, at når du søger efter billige rejser til Bali, så er det nødvendigvis ikke de billigste rejser, som ligger øverst på side 1.

Forskellige SEO-bureauer og SEO-konsulenter ansættes af de forskellige rejsebureauer. Bureauerne og konsulenterne ansættes til at søgemaskineoptimere deres hjemmeside ud fra specifikke søgeord. Det siger næsten sig selv, at der er penge i at ligge på side et på Google, når der søges på flybilletter, billige rejser og billige flybilletter.

Rejsesøgemaskiner – find billige rejser

Der findes flere forskellige rejsesøgemaskiner, som du med fordel kan anvende til at finde de billigste rejser online. Nogle af de mest populære er:

Momondo
Travelmarket
Skyscanner

De forskellige rejsesøgemaskiner giver dig mulighed for at søge efter de billigste rejser til den destination, hvor du ønsker at holde din sommerferie. Derfor kan det varmt anbefales at gøre brug af en af disse tjenester.

Bør du tage et hurtig lån til din sommerferie?

Det er naturligvis helt op til dig selv, hvorvidt du ønsker at låne penge til din sommerferie. Dog er der nogle overvejelser, du bør gøre dig, inden du optager at hurtig lån. Du bør først og fremmest sikre dig, at du har mulighed for at betale dine afdrag, hvis du optager et hurtig lån til din sommerferie.

Hvis du ikke betaler dine afdrag på dit lån, så risikerer du at blive optaget i et skyldner register, så som RKI. For at danne dig et overblik over din økonomiske situation kan du med fordel lægge et budget. Når du ligger et budget, får du dannet dig et overblik over dine udgifter og indtægter. På den måde finder du ud af, om der er råderum til at afdrage på dit lån. Har du ikke råd til at optage et lån, så skal du naturligvis lade være.

Det er også værd at overveje at udskyde rejsen sydpå og så alternativt tage af sted næste år. På 12 måneder vil de fleste have mulighed for at spare op til en god sommerferie. Det er også værd at huske på, at der er omkostninger forbundet med et hurtig lån.
Et godt råd

Hvis du beslutter dig for at låne penge til din sommerferie, så får du lige et godt råd med på vejen. Du bør ansøge om hurtig lån hos flere forskellige låneudbydere. Det er både gratis og uforpligtende at ansøge om et lån. Når du ansøger flere forskellige steder, så får du flere forskellige lånetilbud, som du kan sammenligne. Du bør sammenholde ÅOP på de forskellige lån. ÅOP står for de årlige omkostninger i procent. De årlige omkostninger i procent giver dig et overblik over hvad lånet koster. Derudover kan du også sammenholde afbetalingsperioden og størrelsen på de månedlige afdrag.

Vi ønsker dig held og lykke med at finde frem til en god og billig sommerferie. Og husk at være kritisk overfor de sider du finder i søgeresultaterne.

Senest ændret Tirsdag, 13 juni 2017 10:10

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.