Opskriften til den perfekte storbyferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Storbyferie er skønt og kan blive endnu bedre, hvis man forbereder ferien. Storbyferie er skønt og kan blive endnu bedre, hvis man forbereder ferien. Foto: Dustin Gaffke

FERIE I STORBYEN: På et par timer kan du være i en helt ny by med masser af nye kulinariske oplevelser, ny kultur, og helt nye muligheder, når det kommer til shopping.

Det har aldrig været billigere at flyve, og det er dermed fristende med en hurtig weekend væk fra hverdagen.
Grundig søgning af flybilletter

LÆS OGSÅ: Shopping og sightseeing i London

Bestillingen af billetten klares nemt, og alt efter destinationen kan det være en god ide at tjekke det lokale flyselskab, som ofte vil have bedre betingelser i det lokale område. Med andre ord, hvis du eksempelvis vil på storbyferie i London, så tjek Ryanair for at få billigere priser.

Det er stadig værd at tjekke diverse rejseportaler efter gode tilbud, men ofte har de svært ved at matche det lokale selskabs pris.

Når billetterne er bestilt

De eventyrlystne vil bestille billetterne og derefter vente i spænding for så at tage afsted uden nogen rigtig ide, om hvad de kommer frem til. Da vi er forskellige som mennesker, kan dette fungere super godt for nogle, men for mange, kan weekenden komme til at føles som en spildt weekend.

Den bedste måde at få mest ud af sin sparsomme tid væk fra hverdagen er i stedet at sætte weekenden i struktur. Det behøves ikke at inkludere lange lister, og skal ikke tage lang tid, men en liste med prioriteter over, hvad der skal ses, eller hvad der skal laves (også selvom poolen er første prioritet), kan redde enhver ferie!

Transport i en fremmede by

Med en klar liste af prioriteter skulle du altså være klar til at tage afsted - ikke? Uanset hvilken storby, du tager til, er der dog en enkelt eller to ting yderligere at overveje, og en af dem er, hvordan du kommer rundt i byen. Er det forsvarligt at tage en taxa? Hvad koster det? Kan der bruges app? Hvordan er den offentlige transport helt generelt?

Dette er alle spørgsmål, som hurtigt kan være en god ide at overveje inden afgang for ikke at bruge din ferie på at fare vild i en fremmede by. Endelig kan det også være, at der kan lejes et køretøj småt som stort på lokationen.

En rundspørge fra rull.dk viser eksempelvis, at efterspørgslen på personlige små køretøjer er støt stigende i Danmark og i udlandet.

Mange af disse små segboards, eller elektriske løbehjul kan sågar transporteres i håndbagagen, hvilket giver et godt alternativ hvis den offentlige trafik ikke fungerer godt.

Nyd livet og storbyferien

Ja den løftede pegefinger i denne artikel er altså at forberedelse er essentielt for at få lige nøjagtig den storbyferie, du gerne vil have. Hvis du ved, hvad der skal gøres (og det gør du nu), så behøves det dog ikke at tage lang tid. Ofte kan det være en god ide at gøre det sammen med bestilling af selve rejsen. Du er alligevel i feriehumør, for nu er rejsen jo bestilt.

Hvis du har brug for hjælp til at strukturere listen, så er der masser af glimrende information på altomledelse.dk. Med en struktureret ferie er du sikker på at få mest muligt ud af din weekend væk fra hverdagens stress og jag.

Det vigtigste ved din ferie er dog, at du nyder det, og hvis du kan gøre det uden hjælp af ovenstående, så bliv endelig ved med det, alternativt har rådene i denne artikel forhåbentlig givet dig et ekstra tip eller to til at få mere ud af din storbyferie. God tur!

Senest ændret Fredag, 07 juli 2017 11:34

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.