Teatertrup i flyet på vej til ferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Icelandair forstår at fejre sit 80 års jubilæum. Icelandair forstår at fejre sit 80 års jubilæum. Foto: Icelandair.

ISLAND: Icelandair har 80-års jubilæum i år og fejrer det med passagererne.

Samtidig har selskabet udarbejdet en ny trendrapport med 9000 respondenter (500 danskere), der afslører, at verden ændrer sig radikalt, hvad gælder vores måde at flyve på.

Flyselskaberne skal i endnu højere grad end tidligere imødekomme behov og ønsker fra den nye type af rejsende, som sætter underholdning og kundeservice højest.

Stopover pass

Icelandair tager konsekvensen af de nye ønsker til flyrejsen. De har derfor lanceret et nyt gratis tiltag, Icelandair Stopover Pass, der har til formål at gøre op med følelsen af tidsspilde i flyet.

Ideen gør det muligt for passagerer at ombytte deres boardingkort til et Stopover Pass.

Passet giver adgang til en række underholdende forestillinger, blandt andet et teaterstykke i tre akter på en flyvning fra London til New York via Island, koncertbilletter, udflugter til islandske fodboldkampe, backstage-billetter til en musikfestival og meget mere.

Underholdning af personalet

Icelandair har således indskrevet deres kabinepersonale på teaterskole i et unikt kundeservicetiltag, for nu skal det være sjovt at flyve!

Ved siden af deres normale rolle i kabinen, har flyselskabets personale på Icelandair derfor nu en række muligheder for kreativ udfoldelse i flyet, hvilket inkluderer musik, dans, stand up, skuespil og anden form for kunstnerisk udfoldelse.

Icelandair anerkender dermed, at deres talentfulde personale er stjernerne i selskabet og de tætteste personlige kontakter til passagererne.

Find ud af mere – og benyt chancen for at være med på personalets "åbningsafgang" til New York - klik her: Icelandair.us/stopover-pass

Senest ændret Tirsdag, 27 juni 2017 20:19

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.