Anderledes ferie i det vestlige USA

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Alcatraz i San Fransisco-bugten er stadig et populært udflugtsmål. Alcatraz i San Fransisco-bugten er stadig et populært udflugtsmål. Foto: USA Tours.

ATTRAKTIONER I CALIFONIEN: Danskerne er begyndt at søge lidt andre og mere specielle seværdigheder og oplevelser end tidligere, når de kører igennem det vestlige USA.

USA Tours har undersøgt gæsternes ønsker i denne sommer, og de klassiske hits fornægter sig ikke og vedbliver med at være Alcatraz og Golden Gate Bridge i San Francisco-bugten.

Men herefter sniger Universal Studios i Los Angeles ind på listen – foran Yosemite Nationalpark. Vi lever i en medietid og det giver konkurrence til den ellers så skønne og rå natur i de vestlige stater.

redwood-nationalpark-californien-amerika-rejser-ferieYosemites skønne natur

Yosemite står naturligvis stadig højt på listen med den utrolige smukke og mangfoldige natur.

Især de kæmpestore træer trækker tusindvis af turister til - de vidner om naturens store og smukke kraft.

Las Vegas i Nevada er også populær, og her er det i særdeleshed The Strip om aftenen, når der er blændet op for gøgl, underholdning, spil og neonskilte, der begejstrer.

LÆS OGSÅ: Danskerne vil på ferie i USA

Highway 1 er den mest populære færdselsåre, man kan speede op på, og den ryger højt til tops, når danskerne giver udtryk for, hvad de skal opleve i Californien denne sommer.

Vinsmagning i Californien

Som noget nyt efterspørger mange danskere andre oplevelser, og flere har peget på Paso Robles Wine Country, hvor man kan udforske en overflod af californiske vingårde, der producerer mere end 40 forskellige vindruesorter.

Og i Paso Robles historiske bydel kan der shoppes vinudstyr i små hyggelige butikker og naturligvis smages på druerne i glasset og på det lokale køkken.

En anden attraktion i det vestlige USA er Salvation Mountain, der er en bakke i Colorado-ørkenen, nord for Calipatria, som er smukt og kunstnerisk dekoreret.

Bakken viser i dag mange malerier, kristne ordsprog og bibelvers på dens skråninger.

Santa Catalina Island

Et sted danskerne også ønsker at besøge er Santa Catalina Island, som er en af de største klippeøer i øgruppen Channel Islands ud for Californiens kyst.

Øen er 35 kilometer lang og 13 kilometer bred på det bredeste sted, og den ligger 35 kilometer sydsydvest for Los Angeles. Øens højeste punkt er Mt. Orizaba på 639 meter.

Klassiske hits i det vestlige Amerika

Via et spørgeskema har USA Tours fra deres mange hundrede gæster lavet en liste over de største oplevelsesønsker, fordelt på klassiske og mere anderledes oplevelser:

1. Alcatraz & Golden Gate broen i San Francisco Bugten
2. Universal Studios i Los Angeles
3. Yosemite Nationalpark
4. Las Vegas The Strip om aftenen
5. Big Sur Highway 1

Top 5 anderledes oplevelser

1. Paso Robles Wine Country langs highway 46, med mere end 160 vingårde
2. Salvation Mountain ved Niland/Calipatria
3. Winchester Mystery House
4. Bodie State Park Historical Park - Ghost town
5. Catalina Island
Se mere på: www.usatours.dk.

Senest ændret Mandag, 10 juli 2017 12:58

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.