Flypriserne stiger og hotelpriser i ro

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Flypriserne er på vej opad, mens hotelpriserne holder sig i ro. Flypriserne er på vej opad, mens hotelpriserne holder sig i ro. Foto: Aage Krogsdam.

REJSEMARKEDET: Konsulentvirksomheden Advito forudser i en ny rapport, at hotelpriserne vil holde sig i ro, hvorimod flypriserne er på vej opad.

Advito konstaterer således, at virksomheder, der indkøber store mængder af erhvervsrejser, har et øget fokus på rejsende og et mindre fokus på omkostninger.

Virksomhedernes rejseansvarlige har fundet ud af, at det er umuligt at opnå store besparelser på deres erhvervsrejser uden støtte fra virksomhedens rejsende.

Vækst i flytrafikken

Advitos juniopdatering viser også, at den globale luftfart voksede med syv procent i løbet af det første kvartal af 2017 i forhold til samme kvartal sidste år, og at priserne langsomt vil stige i den sidste halvdel af året.

Dermed bliver den dygtige forvaltning af virksomhedernes rejseaktiviteter endnu vigtigere.

Den globale hoteludvikling forventes dog at forblive uændret siden analysen fra sidste september.

Hotellerne har det svært

På grund af et større og mere differentieret udbud har hoteller det sværere end flyselskaber, når det kommer sig til at give deres kunder fordele.

- Nogle tilbyder gratis drinkkuponer og gavekort til hotellets faciliteter. Andre tilbyder kundedage og -oplevelser såsom ølsmagning på lokale bryggerier, siger Marwan Batrouni, der er chef for Advitos hotelkategori.

Se mere på www.advito.com.

Senest ændret Tirsdag, 11 juli 2017 10:36

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.