Nyt rejsebureau med ferie til Australien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ayers Rock i Australien er kendt verden over. Ayers Rock i Australien er kendt verden over. Foto: Aage Krogsdam.

AUSTRALIA TOURS: Det nye rejsebureau Australia Tours oplever allerede kort tid efter åbningen stor efterspørgsel på sine rejser til landet Down Under samt New Zealand.

Bureauet har i øvrigt to søster-afdelinger, nemlig USA Tours og African Spirit.

LÆS OGSÅ: Rejs med jernbane i Australiens jungle

australien-ferie-rejserMange vil rejse længere

Stamkundegruppen hos USA Tours er kendetegnet ved, at de allerede har været på op til flere roadtrips i USA og Canada med lige dele storbybesøg og nationalparker.

- Det samme søger vore kunder i Australien og på New Zealand. Rejseformen ligner, sikkerheden er ligeså høj, infrastrukturen ukompliceret, og de lokale absolut ligeså imødekommende som i USA og Canada, siger Alexander Søderberg, direktør i USA Tours, African Spirit og Australia Tours.

Ferie for 500 gæster

Det første år er målet at sende 500 danskere til Australien og New Zealand.

Selskabet satser både på børnefamilier og par, og tendensen er nu, at der bookes rejser på mellem tre og seks uger, hovedsageligt med afvikling i det danske vinterhalvår.

operaen-sydney-australien-rejser-ferieNemt at rejse til Australien

De hoteller, der bookes, kan noget forskelligt, alt efter hvor man befinder sig, og hvad man har behov - om det skal være praktisk eller være luksus.

Både Australien og New Zealand er nemme lande at rejse i. Men det, der opleves som en udfordring er kombinationen af indenrigsfly, bil og bus.

Og i hvilken rækkefølge man skal tage rejsens højdepunkter i, hvilken type af hoteller der findes, og hvilke man bør vælge til de forskellige oplevelser.

Ferie og rundrejse

Australien er velkendt for danskerne, men samtidig er der meget langt derud, og når der tilrettelægges en tur, søger danskerne ofte hjælp, for på en lang ferie er det rarest, hvis der ikke er kludder på rejsen.

USA Tours har i en større rundspørge kortlagt, hvad stamkunderne foretrækker af nye rejsemål – når de har set USA. Australien og New Zealand placerede sig på en klar første- og andenplads.

Se mere: www.australiatours.dk

Senest ændret Lørdag, 05 august 2017 13:30

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.