Det perfekte svømmeudstyr til ferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

SVØMNING: En ferie uden en tur i swimmingpoolen eller på den lækre strand, det går simpelthen ikke. Specielt ikke for os danskere, som jo må undvære det varme vejr herhjemme. Men hvad er et hit at tage på og med på stranden eller i poolen i dag? Vi har her fundet fem forskellige slags svømmeudstyr og badetøj, som du bør overveje at tage med på din næste ferie.

Du kender helt sikkert allerede til de klassiske sorte badeshorts, eller til den kedelige badedragt. Det du alligevel har haft på de sidste mange år. Men nu har vi her fundet noget nyt og lækkert svømmeudstyr og badetøj, som trender netop nu, så du kan komme til at stå endnu skarpere på din næste ferie til de varme lande. Få tipsene her:

1. Dykkermaske / Snorkelsæt

En ferie til de lyseblå strande med fisk svømmende over det hele. Det går simpelthen ikke uden et snorkelsæt med både dykkermaske og snorkel. Så nemt kan det siges. Du bør derfor få anskaffet dig et sæt, som rent faktisk passer sammen, således de hænger sammen. Samtidig skal du sørge for at den dækker næsen, hvis du har tanker om at dykke længere ned end en 3-4 meter. Som et ekstra tip kan du overveje at anskaffe dig et par svømmefødder også, som gør svømningen lidt mere ubesværet og nemmere, når du kigger efter de flotte fisk.

2. Farverige badeshorts

De helt sorte badeshorts er så meget last-year. Derfor bør du få fingrene i et par rigtig farverige badeshorts, hvor man virkelig siger "wow". Jo flere farver, jo bedre faktisk. Også er det vigtigt, at du ikke ender op med et par store nogle, som hænger ned over knæerne. Badeshortsene skal gerne sidde omkring midt på låret (hvis du altså gerne vil være med på moden). Foretrækker du dog stadig de helt små Speedos, så går de dog også stadig (de er altid på mode).

3. Bikini med elastikker

Hvor tit har du ikke oplevet følelsen, at din bikini var ved at falde af. Specielt den følelse går ikke på en strand eller ved poolen, hvor mange andre også er. Derfor bør du kraftigt overveje at anskaffe dig en bikini med elastikker, som kan bindes, i både top og bånd. Det er nemlig noget nyt, der er kommet frem de seneste år, men som allerede er blevet et hit hos mange yngre specielt. Det unikke er egentligt bare, at de kan "spændes ind" på en behagelig måde, således du undgår uheldige episoder.

4. Smart svømmetaske

Vil du virkelig se ud, som om du har styr på det hele, når du ankommer til stranden eller ned til poolen, så er en smart svømmetaske et rigtig godt træk. Her kan du have alle dine værdigenstande i, herunder både pung, mobil, håndklæde, svømmebriller, solcreme mv., så du netop har styr på alle dine ting. Vi kender alle til dem, som leder rundt efter alle deres ting på ferien, og som derfor aldrig rigtig får slappet af. Sådan en bliver du ikke med en smart svømmetaske.

5. Næseklemme

Enhver kender til den ven/kæreste/familiemedlem (eller måske er det dig?), som holder sig for næsen, når han/hun springer i vandet. Det mest tydelige tegn på en ikke-svømmer. Ham/hende burde du gøre en stor tjeneste, og forære en rigtig næseklemme til svømning. Med sådan en vil han/hun undgå at skulle ligne et fjumrehoved ved strand- eller vandkanten, samtidig med at det er meget mere behageligt. Og samtidig fremstår du som en rigtig god ven. Ren win-win jo.

Så nåede du igennem de fem forslag. Med disse vil du helt sikkert få en bedre og mere stilren ferie uanset om turen går til stranden eller poolen.

 

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.