Tre gadgets til ferien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Gadgets gør ferien sjovere. Gadgets gør ferien sjovere.

GADGETS: Hvis du skal ud at rejse i den nærmeste fremtid, kan det være en god idé at kaste nogle penge efter noget cool rejsegear, som vil forbedre rejseoplevelsen.

Der er specielt nogle bestemte gadgets, som er særligt oplagte til rejsen. Forneden vil du blive præsenteret for tre fede gadgets, som er et must, når du skal ud at rejse. Du kan finde alt rejseudstyret hos Bomo.dk.

1. Powerbanken

Powerbanken vil altid være en vinder, når du er på farten. En powerbank fungerer som et eksternt batteri til din mobil eller tablet. Når du har opladet powerbanken, og den er klar til brug, kan du nemt tage den med på farten. En powerbank fylder ikke særligt meget, så du kan let have den liggende i din rygsæk. Hvis din mobil/tablet løber tør for strøm, mens du ligger på stranden, vil du altid have strøm lige ved hånden. Du kan oplade alle dine elektroniske enheder via powerbankens USB indgang.

En powerbank findes i mange forskellige typer og størrelser, derfor vil altid kunne finde en powerbank, der passer lige til dit behov. Du vil hurtigt få meget glæde og gavn af en powerbank, når du skal ud og rejse.

2. Rejseadapteren

Hvad skal man bruge sin powerbank, mobil eller kamera til, hvis man ikke har mulighed for at oplade dem, når man er ankommet til sin rejsedestination?

Hvis du skal rejse til et land, der bruger en anden type strømindgang end Danmark, er det alfa omega, at du får anskaffet dig en rigtig rejseadapter. Heldigvis kan du hurtigt og nemt finde en rejseadapter til alle lande. I det meste af Europa bruger vi samme strømindgang, men hvis du skal til England eller udenfor Europa, så er det en nødvendighed at du finder en rejseadapter, hvis du vil have strøm til dine enheder.

Hvis du er typen, der tit er ude at rejse, kan det være en fornuftig idé at købe en multi-rejseadapter, der fungerer i flere lande. Hvis du investerer i en multi-rejseadapter, skal du ikke købe en masse forskellige separate rejseadaptere, hver gang du skal ud at rejse. Det kan også være en idé at finde din nye rejseadapter før afrejse, så du undgår at skulle investere i en dyr rejseadapter i lufthavnen.

3. Vandafvisende cover

Hvis du skal på badeferie eller på en mere aktiv rejse, hvor du skal ud og svømme, så kan det være en god idé at sikre din mobil imod vand. Det er kun de nyeste smartphones, som er vandafvisende. Uanset hvad, så er vand og elektronik aldrig en god kombination. Derfor bør du altid overveje om din mobil eller tablet er top sikret, når du skal ud at rejse. Heldigvis kan du anskaffe dig vandafvisende covers til din mobil, som vil beskytte din iPhone eller mobil imod vand og fugt.

Med et beskyttende vandcover undgår du alvorlige vandskader.

Senest ændret Mandag, 11 september 2017 12:25

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.