Tre hjemmesider med billige rejser

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Når man skal ud at rejse, kan det godt betale sig at undersøge de forskelligem muligheder. Når man skal ud at rejse, kan det godt betale sig at undersøge de forskelligem muligheder. Foto: Pexel.

UD AT REJSE: Det er dejligt at rejse, og det er dejligt at rejse billigt. Når du finder rejsen til den rette pris, har du overskud til at bruge pengene på noget andet.

For nogle mennesker betyder en billig rejse også, at de faktisk har råd til at rejse. Tidligere var det dyrt at rejse. Flybilletter var dyre, og det samme var hoteller. Man skulle bestille et hav af brochurer og ringe til rejseselskaber for at finde rundt i junglen af priser og tilbud.

I dag er der er mange sider, der hjælper dig med at finde billige rejser.

Rejsesøgemaskiner

Websites med billige rejser fungerer som søgemaskiner eksempelvis Travelmarket. Eller det vil sige metasøgemaskiner. Det er altså hjemmesider, der har en algoritme, der gør, at de kan scanne et hav af hjemmesider for dig.

På almindeligt dansk betyder det, at hjemmesiderne gør arbejdet for dig. Her sparer du meget tid, og der er mange penge at spare. Siderne med billige rejser sælger ikke selv rejser, men sender dig videre til de sider, der har rejserne.

Momondo

En af de mest populære hjemmesider til at søge billige rejser er Momondo. Momondo var oprindeligt et dansk website. Det havde så stor succes, at det blev solgt til et amerikansk firma i en milliardhandel.

Momondo er en global rejsesøgemaskine, der kan hjælpe dig til at finde billige fly, hoteller, billige fly+hotel, billeje og billige pakkerejser. Det er en side, der er nem at bruge og linker videre til de sider, hvor rejsen bliver tilbudt. En sjov feature er "Trip finder", der finder rejser til dig. Du indtaster dit budget, og om du leder efter by, strand eller noget andet.

Så finder Momondo en række forslag indenfor din prisramme. Find den danske version af Momondo på momondo.dk.

SkyScanner

En anden populær hjemmeside til at finde billige rejser er SkyScanner. SkyScanners hovedkvarter er i Edinburgh i Skotland. Ligesom Momondo har Skyscanner vundet en række priser for deres hjemmeside. Det er den største udbyder af rejser i Kina.

SkyScanner findes i over 30 lande, og du kan søge på mange sprog og valutaer, så det er lettere at finde rundt i. På Skyscanner kan du finde billige fly, hoteller og billeje til ferien. Du kan både søge på en destination, du allerede har besluttet, eller se på deres guide over rejsemål. Her er også et kort, hvor du kan drømme dig væk til andre destinationer og se deres tilbud hertil.

Find deres danske side på skyscanner.dk.

Afbudsrejser.dk

Afbudsrejser.dk er en skandinavisk-ejet hjemmeside. Her er fokus på pakkerejser og charterferier. Det giver næsten sig selv, at du via Afbudsrejser får tilbud på ferier, der ligger kort ud i fremtiden.

Afbudsrejser er en del af Reisegiganten A/S og samarbejder blandt andre med solfaktor.no, restplass.no, sistaminuten.se og solfaktor.dk. Her er dansk kundeservice, og de samarbejder med de mest kendte rejseselskaber.

Hvis du er til sol og strand og lidt fleksibel omkring destinationen, kan du helt sikkert finde et godt tilbud hos Afbudsrejser.

Sikkerhed på rejsen

Når du har fundet din rejse og er klar til at tage afsted, er det vigtigt, at du husker at inddrage sikkerhed som en del af forberedelsen til rejsen.

Hvad enten du planlægger en ferie eller en forretningsrejse, så vil en uundværlig rejsemakker være din computer, laptop eller tablet. Over 3/4 af danskerne som rejser udenlands har deres elektroniske udstyr med - det er ofte for at have adgang til e-mails, arbejdsopgaver eller mulighed for at streame film og musik på ferien.

Så hvis du påtænker at medbringe din computer, er det vigtigt, at du tager nogle helt enkle forholdsregler for at undgå at din computer pådrager sig virus eller malware, når du gå på usikre Wi-Fi-netværk enten på hotellet eller i lufthavnen.

Sørg altid for at have et Internet Security antivirusprogram installeret på din computer eller tablet - på den måde kan du sørge uforstyrret på internettet uden at bekymre dig for hackere som bryder ind på din computer via usikre internetforbindelser.

Senest ændret Torsdag, 12 oktober 2017 06:25

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.