Rejser til sportsbegivenheder i USA

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Tag til USA og oplev de store sportsbegivenheder på ferien. Tag til USA og oplev de store sportsbegivenheder på ferien.

SPORT I USA: Danskerne rejser i stigende grad efter store, ikoniske sportsbegivenheder for at "være der selv", når store resultater opnås, og stemningen er i top.

Det er ikke mindst USA, der trækker, for her er store sportsgrene, og de har givet bolden op for en ny sæson.

Tag på samme rejse et slag tennis på hotellets tennisbane med udsigt til havet. Eller 18 hullers golf på en smuk golfbane i varmen.

baseball-usa-amerikaFerie og sport

Danskerne har længe integreret sport i deres ferie, men det er ikke nok anno 2017. Nu vil danskerne have første parket til de største og mest ikoniske sportsbegivenheder, verden kender.

Og de vil være sikre på at have en adgangsgivende billet med gode pladser og ikke ende med at stå i en kø, der aldrig ender.

Forespørgsler og rejsebookinger, der har en sportsbegivenhed i centrum, er således steget med 25 procent siden sidste efterår, fortæller USA Tours, der arrangerer den type rejser.

nfl-stadion-usa-amerika-amerikansk-fodboldOver 500 danskere vil se sport

Og selskabet regner med at sende 500 danskere afsted hen over vinteren, hvor de skal overvære en vigtig kamp.

- Vi mærker en stigende interesse for at være en flue på væggen, når ishockeystjernerne skærer sig vej hen over isen, eller de høje basket-drenge flyver ned af banen og buldrer bolden i det højtsiddende mål, siger Alexander Søderberg, direktør hos USATours.

Den professionelle liga for amerikansk fodbold, NFL, hvor sæsonen lige er startet, er den sportsgren, der placerer sig på en klar førsteplads ved bookinger. I januar finder slutspillet sted, der afsluttes med verdens største dagsbegivenhed, nemlig Super Bowl den 4. februar.

Ishockey er stort

Ishockey er gigantisk i USA, og hos mange danskere rammes en nerve, når pucken smadres i målet bag målmanden. National Hockey League (NHL) driver den professionelle ishockeyliga med 31 hold fordelt på 7 hold i Canada og 24 hold i USA.

Flere og flere danskere ønsker at overvære en ishockeykamp mellem stjernehold "over there".

Også basketball er populært, og er noget, flere og flere kunder spørger til. Også interessen for kvindefodbold er stigende ikke mindst efter at det danske kvindelandshold vandt sølv ved EM i sommer.

Endelig ønsker mange kunder at opleve en baseball-kamp eller en fodboldkamp, ikke mindst i den kvindelige, amerikanske liga.

Top-fem over sports-forespørgsler

1. NFL: National Football League
2. NHL: National Hockey League
3. NBA: National Basketball League NBA
4. MLB: Major League Baseball
5. NWSL: National Women's Soccer League kvinde fodbold

Priseksempel

• Fly
• 11 nætter på 3-stjernet hotel
• Billeje i 11 dage
• Gode billetter til Miami Heat basketballkamp
• Gode billetter til Miami Dolphins footballkamp
Pris: 10.000,-

Se mere på: www.usatours.dk.

Senest ændret Mandag, 23 oktober 2017 12:42

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.