Lån penge til din ferie

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Nogle vælger at låne til drømmerejsen. Nogle vælger at låne til drømmerejsen.

LÅN TIL FERIE: Når vi danskere tager på ferie, går det ofte hen og bliver en dyr fornøjelse. Det faktisk ikke ualmindeligt, at folk vælger at låne penge til deres ferie, fordi de ikke har penge nok.

Nogle gange er det simpelthen for sent at spare op, og derfor vil vi i denne artikel give dig de bedste redskaber til at finde det rigtige ferielån.

LÆS OGSÅ: Besøg til caribiske øer

Disse typer lån kan du vælge

Du har flere muligheder, når det kommer til at vælge ferielån. Hvilken en, der passer bedst til dig, må du selv bedømme.

Husk på, at et lån aldrig bør være dit førstevalg. Hvis du har penge nok på din konto, så brug dem på din ferie i stedet for at gældsætte dig.

Når det er sagt, så kommer her dine forskellige muligheder for ferielån.

Lån gennem dit rejsebureau

Nogle rejsebureauer tilbyder, at du kan finansiere din rejse gennem dem. Som regel arbejder de sammen med en ekstern långiver, så du ikke låner pengene direkte af rejsebureauet.

Dette kan være smart, fordi du låner lige præcis det beløb, du har brug for. Du kommer altså ikke til at låne for meget eller for lidt, og du betaler af på lånet månedligt.

Lån gennem selvstændig långiver

Her er der tale om et helt normalt forbrugslån, som du tager for at finansiere din ferie. Denne løsning er ofte billigere end at låne gennem et rejsebureau, fordi der ikke er nogen mellemmand.

Et forbrugslån er, som navnet indikerer, et lån til forbrug. Det betyder, at du kan bruge lånet til hvad som helst, og at din långiver sandsynligvis ikke vil spørge ind til formålet med lånet.

Hvis du vælger at tage et forbrugslån til din ferie, så bør du være sikker på, at du kan betale lånet tilbage igen.

Tag på en billigere rejse

Et alternativ til at låne pengene er at finde en billigere ferie. Mange er endnu ikke klar over det, men i dag er det muligt at finde meget billige flybilletter.
Især hvis du ikke er så kræsen, når det kommer til destinationen.

Det er ikke unormalt, at du kan finde returbilletter til under 1.000 kr. (ofte langt billigere) til en lang række europæiske hovedstæder. Derudover kan du finde dit eget hotel, vandrehjem eller endda leje en lejlighed af en privatperson.

Det er faktisk langt billigere end mange er klar over at tage på ferie, hvis man går udenom de store rejsebureauer og booker det hele selv.

Hvilken type ferie kan jeg låne til?

Uanset om du skal på charterferie, vandretur eller til Nordpolen, så kan du låne penge til det. Ofte låner folk penge til større rejser, eksempelvis en jordomrejse, hvor et lidt større budget er nødvendigt, men i princippet er det ligegyldigt hvilken type rejse, der er tale om.

Hvis du leder efter et lån, så kan du finde en oversigt over de danske långivere på Financer.com.

Senest ændret Mandag, 23 oktober 2017 12:44

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.