Mayaindianerne har tag i os

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Ferie på bounty-strand i Tulúm Ferie på bounty-strand i Tulúm Foto: USATours

MEXICO: Mexico-rejser er i vælten denne vinter, lyder det fra rejseselskabet USATours, og når den bookes, er der ikke blot tale om Cancún. Hovedparten af selskabets gæster flyver ind til Cancún, men den efterspurgte rundrejse i Mexico følger i Mayaindianernes fodspor. 

 "Mexicos popularitet bølger frem og tilbage, og i øjeblikket ser vi en stor stigning i efterspørgslen på vinterrejser dertil. Flere hundrede danskere har allerede booket en rundrejse til vinter, og der ønskes en rundtur i paradis, som flere formulerer det, med Mayaindianernes pyramidekomplekser og det lune strandliv", siger Alexander Søderberg og fortsætter:

"Adspurgt til, hvorfor det netop skal være Mexico denne vinter, svarer et flertal, at De Kanariske Øer er blevet for dyre, og at de efterhånden har for mange feriegæster i vintermånederne. Egypten og Jordan er man i øjeblikket tilbageholdende med at besøge, bliver der svaret, når vi spørger", siger Alexander Søderberg, direktør hos USATours.

Ferie på bountry-strand

Flest rejsende tager Mexico i denne rækkefølge til vinter: Cancún efter landing, men hurtigt efter vil de danske gæster videre til hyggelige Playa del Carmen længere nede ad kysten. De gamle Maya-ruiner på den hvide sandstrand, Tulum, er også for flertallet et ønskestop, mens Maya-byen Chichén Itzá ved Mérida skal besøges. Isla Mujeres, kvindernes ø, vil man også stifte bekendtskab med, og dernæst vil man ned mod Belize og ind i det smukke, lille land med ophold ud til kysten.

LÆS OGSÅ: Roadtrip i USA

Senest ændret Onsdag, 01 november 2017 10:09

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.