Bandholm som gazelle

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Bandholm hotel er helt nyrenoveret og har nu Gazelle-titel. Bandholm hotel er helt nyrenoveret og har nu Gazelle-titel.

GAZELLE-PRIS: Det firestjernede hotel Bandholm på havnen i den lille lollandske by Bandholm er blevet kåret som gazellevirksomhed i dagbladet Børsens årlige kåring af virksomheder med fremdrift.

For at blive kåret som gazellevirksomhed skal en virksomhed fordoble sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår. Og hotellet har netop de seneste fire år været inde i en rivende udvikling med både stigende omsætning og stigende overskud i takt med, at hotellets aktiviteter er blevet udvidet.

LÆS OGSÅ: Bandholm Havn får sin egen sandstrand

Omsætningen firedobbelt

Der er sket meget på det gamle Hotel, der blev opført i 1886 på havnen, så det nu fremstår helt nyrenoveret og med fire stjerner.

- Vi har firedoblet vores omsætning, og det er vi naturligvis glade for. Det er ligeledes en stor ære for hotellet og alle medarbejderne, at vi er blevet kåret som gazellevirksomhed, fortæller hoteldirektør Joseph Kristiansen.

Oprindeligt lå der på grunden en kongelig privilegeret kro med bevilling fra 1692. I forbindelse med renoveringen er atmosfæren fra 1800-tallets romantik blevet bevaret, samtidig med at de nyeste faciliteter tilbydes gæsterne i de nyindrettede værelser.

40 værelser på hotellet

Billede madHotellet råder i dag over 40 værelser. Desuden ligger der en stor wellness-afdeling tæt ved. Den er indrettet et par hundrede meter fra selve hotellet i Knuthenborgs tidligere godskontor.

Her tilbydes gæsterne afslapning og mange forskellige former for massage, spa- og skønhedsbehandlinger. Hotellets restaurant er desuden kendt langt uden for Lolland for sit gourmetkøkken, hvor køkkenchefen Naomi Fouché tryller.

Kursusaktiviteterne er også vokset voldsomt, og der kan holdes kurser og konferencer med op til 150 deltagere på hotellet.

Bedste hotel på TripAdvisor

Billede  trappeI 2017 er Bandholm Hotel også blevet kåret som Danmarks bedste hotel af verdens største rejsesite TripAdvisor. Hotellet ligger lige nu som nr. 1 i Danmark på de to største anmeldelsesportaler TripAdvisor og Trivago, baseret på hundredevis af gæsteanmeldelser.

Bandholm Hotel har desuden modtaget Hotel.coms "Loved by Guests Award 2017", som kun gives til de allerbedste hoteller. Endvidere har hotellet vundet TripAdvisors eftertragtede "Travellers' Choice Award" i 2015, 2016 og 2017, baseret på brugernes oplevelser. Derudover har hotellet vundet den prestigefyldte Luxury Travel Guide's Luxury Sea View Hotel Of The Year 2016.

Læs mere om  Bandholm Hotel.

Senest ændret Torsdag, 23 november 2017 10:57

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.