Togrejse på 1. klasse

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Tag på en smuk togrejse gennem den storslåede natur i Canada Tag på en smuk togrejse gennem den storslåede natur i Canada FOTOS: Rocky Mountaineer

CANADA FRA TOG: Uberørte bjerglandskaber, blanke søer, snedækkede bjergtoppe, vandfald og floder i farver så klare, at omgivelserne ligeså vel kunne være photoshoppet. Forestil dig, at du ser det fra et tog, der ikke blot transporterer gæster fra den ene charmerende canadiske by til den anden men i sig selv er en attraktion.

Naturlandskabet er intet mindre end de canadiske Rocky Mountains i det vestlige Canada, og toget er ikke blot et tog, men et luksustog ved navn Rocky Mountaineer. Tilsammen udgør de en luksus- og naturoplevelse, som man ikke finder hver dag.

LÆS OGSÅ: Adventurerejser du bør opleve før du dør

Michelin på et togFruit Salad Breakfast SL

Ved ankomst bydes man velkommen på den røde løber, hvilket blot er en forsmag på den 1. klasses luksusrejse, der venter forude – ikke mindst takket være de professionelle og opmærksomme togværter, som, udover at servere gourmetmad tilberedt af køkkenets dygtige kokke, også står klar med interessante fortællinger, anekdoter og nyttig information omkring de steder, man passerer undervejs. Forkælelse og afslapning er nøgleord for Rocky Mountaineer, og alt man behøver at gøre som gæst, er at læne sig tilbage og nyde rejsen, mens værterne kommer løbende med alt, hvad man måtte have brug for. Hovedmåltiderne, som serveres enten i restaurantvognen eller ved sæderne, er tilberedt af friske og lokale råvarer, og kokkene er Michelin-trænede.

RM Destination Banff 8628De canadiske 'Rockies' rock

Meget af terrænet i de canadiske 'Rockies' er utilgængeligt for bilister og vandrere, og følelsen af at befinde sig midt i den canadiske natur bliver da også forstærket, når man under glastaget og gennem de store panoramavinduer i toget ser det imponerende landskab passere forbi – lige fra sneklædte bjergtoppe og dramatiske kløfter til brusende floder og turkisblå gletsjersøer. Oveni kommer et rigt dyreliv, og er man heldig, kan man spotte brune og sorte bjørne, elge, vaskebjørne, ørne, bævere, oddere, hjorte og ulve.

Byer med bjergluft

Da man alligevel ikke kan se naturen efter mørkets frembrud, bevæger Rocky Mountaineer sig kun i dagtimerne. Turen med Rocky Mountaineer kan derfor også give første parket til nogle af USA's og Canadas fantastiske byer, heriblandt Seattle, Vancouver og Calgary og bjergbyer som Lake Louise, Banff og Jasper, hvor Rocky Mountaineer (afhængig af hvilken rute man vælger) blandt andet gør stop.

Senest ændret Tirsdag, 19 december 2017 11:02

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.