Romantisk get-away i Thailand

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Kommer tættere på din elskede i Thailand. Kommer tættere på din elskede i Thailand.

Thailand er et perfekt rejsemål for alle, som elsker idyl og romantik, og er især en populær destination for bryllupsrejsende.

Hvis man drømmer om et romantisk get-away, bør man overveje Thailand. Udover at være et land fuld af kulturelle overraskelser og overdådig natur, så er klimaet skønt året rundt. I er derfor altid garanteret muligheden for at nyde de smukke sandstrande og det krystalklare hav uanset, hvilken måned man tager afsted i. Her er en liste over de mest romantiske øer omkring Phuket, Krabi og på østkysten, som man kan besøge med sin elskede.

Koh Yao Noi – et uspoleret paradis

Med kun få restauranter, barer og butikker, er den skønne ø Koh Yao Noi et idyllisk rejsemål på bryllupsrejsen. Øen ligger midt i den smukke bugt Phang Nga, blot 1 times sejllads fra Phuket. Selvom Koh Yao Noi er forholdsvis ukendt for de fleste rejsende, tilbyder øen mange romantiske og luksuriøse overnatningsmuligheder. At tage et kursus i thaimad sammen er en populær og romantisk aktivitet på Koh Yao Noi.

LÆS OGSÅ: Krejl amok i Bangkok

Koh Lanta – afslappet livsnydelse på en autentisk ø

Koh Lanta på Thailands Andamankyst skulle være en af landets smukkeste øer og et populært valg blandt skandinaviske rejsende. Øen er især kendt for sine fantastiske lange, hvide sandstrande og dykkerfaciliteter. Et perfekt valg til en romantisk men samtidig aktiv ferie. Rejsende kommer nemt til Koh Lanta fra Krabi og Phuket med båd.

Udsigt til den thailandske ø Koh Muk Koh Muk – perleøen

Muk betyder perle på thai, og øen er en drømmedestination med romantiske strande, smukke solnedgange og den fantastiske hule, Emerald Cave, der tidligere var beboet af pirater. Det er en unik og anbefalelsesværdig oplevelse at besøge hulen, der gemmer på den mest enestående skat, med en lokal guide. Efter en dag med afslapning på stranden eller oplevelser, kan du forkæle dig selv med lækker thaimad på restauranten Ko Yao Viewpoint i Haad Farang, hvor du kan nyde den smukkeste solnedgang. 

Koh Kradan – et tropisk paradis

Koh Kradan er en lille tropeø syd for Koh Lanta med krystalklart vand og utroligt smukke og lange sandstrande. Den charmerende ø er enhver dagdrøm værdig og et perfekt tilflugtssted til afslapning med din elskede.

Koh Kradan er også stedet for "de undersøiske bryllupper". Hvert år omkring valentinsdag vælger mange par at hylde deres kærlighed ved at blive gift i det turkisblå vand, blandt nogle af de smukkeste koraller og havdyr i verden. Så hvis du og din partner drømmer om en uforglemmelig vielse, der foregår i mere våde omgivelser, så er dette helt klart øen at besøge.

 

Koh Samet – en fredfyldt ø tæt på storbyen

Øen Koh Samet ligger kun et par timer fra Bangkok og er en fredelig ø, der er velsignet med paradisiske strande og en enestående natur. Perfekt til afslapning eller en romantisk bryllupsrejse. Om aftenen kan besøgende lade sig forføre af solnedgangen over det krystalklare blå vand fra en af øens hyggelige strandrestauranter.

Koh Mak – en velbevaret hemmelighedStrandudsigt på den thailandske ø Koh Mak

Koh Mak er et uberørt paradis og perfekt til romantikere. Øen er perfekt til at gå ture på de lange, gyldne strande, slappe af med en god bog, svømme, cykle og sejle i havkajak. Øen er et godt sted at starte, hvis du ønsker at udforske de nærliggende øer.
Koh Kood (Koh Kut) – en tropisk drøm
Koh Kood er et fredens paradis og perfekt til romantik. Lej en scooter og oplev jungle-øen med de smukke vandfald og hvide sandstrande med din elskede. Nyd et romantisk ophold på et lokalt hotel og oplev også de små fiskersamfund langs kysten. Koh Kood nås via Laem Sok-havnen i byen Trat.

Senest ændret Torsdag, 01 marts 2018 09:24

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.