7 trin til bæredygtighed

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

I en ny bæredygtighedsrapport fra BCD Travel giver erhvervsrejsevirksomheden 7 trin, som organisationer kan følge, hvis de ønsker at arbejde mere bære- og konkurrencedygtigt.

At gøre arbejdet mere bæredygtigt kan for mange organisationer være uoverskueligt, og det kan være vanskeligt at vide, hvor man skal starte og slutte. Erhvervsrejsevirksomheden BCD Travel, som har arbejdet med bæredygtighed i flere år, har dog udarbejdet en række målrettede retningslinjer for organisationer, der ønsker at gøre en indsats på dette område.

I forbindelse med BCD Travels udgivelse af 2018-rapporten opfordres organisationer til at deltage i arbejdet med at skabe mere fokus på bæredygtighed, sundere arbejdspladser, et bedre samfund og en mere rask planet.

"Vi har allerede brugt flere år på at definere en global, bæredygtig platform, og vi ønsker, at flere tager lignende skridt," siger Sharon Dirks, Director of Sustainability i BCD Travel. "Selvom vi allerede har opnået store fremskridt såsom modtagelsen af flere guldmedaljer fra EcoVadis, revisionsfirmaet inden for bæredygtighed, er vi ikke i mål endnu. Vi vurderer løbende flere indsatser for at sikre et stadigt stigende fokus i de kommende år."

LÆS OGSÅ: Scandinaver ligner ikke altid hinanden

Baseret på erhvervsrejsevirksomhedens egne erfaringer anbefaler BCD Travel syv trin til gennemførelse af et vellykket bæredygtighedsprogram:

1. Involvér ledelsen: Sørg for, at virksomhedslederne er bevidste om, at ansvarlighed skal være afspejlet i forretningsstrategien.

2. Skab et tværfagligt ledelsesteam, som har fokus på bæredygtighed: For at få opbakning i arbejdet, bør man sammensætte et udvalg bestående af repræsentanter fra ledelsen på tværs af hele organisationen.

3. Få involveret medarbejderne og sørg for at uddanne dem: Engagement fra organisationens medarbejdere kommer ikke af sig selv. Brug godt undervisningsmateriale / træningssessions til at engagere hele din organisation.

4. Tænk både lokalt og globalt: Hvis programmet skal lykkes, er det vigtigt, at alle medarbejdere i alle lande forpligter sig. Både lokalt og globalt.

5. Lær af 'best practice': Virksomheder i den indledende fase bør begynde med at se på de prioriteringer, tredjepartsaktører som EcoVadis definerer i sine vurderinger.

6. Vær realistisk: Det tager tid at gennemføre et globalt bæredygtighedsprogram. Tilføj et trin-for-trin-program på et tidligt stadium.

7. Genopfind ikke den dybe tallerken: Se på virksomheder, der har haft succes på dette område. UN Global Compacts hjemmeside indeholder oplysninger fra tusindvis af virksomheder, herunder BCD Travel, som har forpligtet sig til at følge verdens største aktør i bæredygtighed.

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.