Lavprisfly er dyrest med "flyversjussen"

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Lavprisselskaber tager sig godt betalt for en drink. Lavprisselskaber tager sig godt betalt for en drink. Foto: Spies Rejser.

LILLE EN: Når familien Danmark tager på ferie med fly, forkæler mange sig med en drink eller to og gerne en lille én til kaffen. Rejser man med de såkaldte lavprisselskaber, er denne feriefornøjelse langt dyrere end hos charterflyselskaberne.

En sammenligning af priserne på en række populære drikkevarer viser, at irske Ryanair i gennemsnit er hele 38 procent dyrere end hos Spies' flyselskab, Thomas Cook Airlines Scandinavia og hos Jettime.

Det kan være dyrt med en drink.Også Nordens største såkaldte lavprisselskab, Norwegian, graver dybt i gæsternes pengepung, når de vil hygge sig med en drink eller to. Selskabet er således 32 procent dyrere end de to charterflyselskaber, der er billigst i luften fra danske lufthavne.

- Og apropos lufthavne. En øl på 33 cl. i det toldfrie område i Københavns Lufthavn koster mellem 43,00 og 55,00 kr., mens man forlanger ca. 98 kr. for 5 cl. gin. Hos Thomas Cook tager man 35 kr. for den samme mængde gin – altså mindre end en tredjdel. Det kan derfor godt betale sig at vente med at fejre ferien med en drink, til man kommer om bord i flyet – også selv om man rejser med de såkaldte lavprisselskaber, siger kommunikationschef i Spies, Torben Andersen.

Københavns Lufthavn har tidligere forklaret, at årsagen til de høje priser i det taxfree område er det faktum, at mange svenskere er i transit i lufthavnen. Niveauet er derfor lagt efter de svenske restaurationspriser.

 

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:20

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.