Alle har ret til en ferie i Asien

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Alle har ret til en ferie i Asien FOTOS: Asien Eksperten

ASIEN: Kridhvide strande. Krydret mad. Spiritualitet, varme og venlighed. Det er nogle af de godbidder, danskerne forventer, når kompasnålen peger mod Asien. Og til en god pris! Det nyåbnede Asien Eksperten skulle have fundet formlen.

Thailand, Bali, Vietnam og Malaysia er de destinationer, Asien Eksperten fokuserer på i første omgang, da danskerne i en årrække har holdt ferie der. Men Borneo, Cambodia og Myanmar er f.eks. også i programmet ligesom en række asiatiske storbyer, hvorved nyt blandes med gammelkendt.

LÆS OGSÅ: 10 gode råd til en lang ferie

"Set med vores øjne har Asien et endnu større potentiale end USA, fordi endnu flere danskere rejser østover i disse år. Herudover kan vi mærke, at vores forretningsfilosofi, hvor alt det praktiske er håndteret inden afrejse, men vores gæster ellers lades i fred, er et godt match til danskerne anno 2017", siger Alexander Søderberg, direktør i NG Travel Group.

Asien 2Asien Eksperten står for badeferier, familieferier, romantiske rejser, rundrejser og natur-oplevelser. Hertil er der rejseforslag, som kombinerer med storbydage, så stille dage på stranden kan toppes med vilde oplevelser i storbyerne.

"Vigtige kodeord er, at Asien-ferien skal sammensættes, som gæsten vil have det. Og at alt det, de ikke selv ønsker at bøvle med, skal være på plads inden take off. Vi samarbejder tæt med lokale agenter, hvad gælder hoteller og transfer, hvilket gør, at vi nyder godt af den lokale ekspertise. Danskerne er rejsevante og gode til engelsk og ønsker derfor ikke den del anderledes. Det gør også, at vi kan fastholde et lavt og meget konkurrencedygtigt prisniveau i forhold til andre Asien-udbydere på det danske marked", siger Alexander Søderberg.

Det er NG Travel Group, som tæller rejseselskaberne USA Tours, Australia Tours og African Spirit, der netop har føjet Asien Eksperten til paletten.

Asien Eksperten forventer at sende omkring 1500 danskere til Asien i 2018.

Se mere: https://asieneksperten.dk

Senest ændret Torsdag, 12 juli 2018 16:40

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.