Gå på opdagelse i det grønne Irland

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Irland - en verden fuld af oplevelser. Irland - en verden fuld af oplevelser. FOTOS: Tourism Ireland

FORÅR I IRLAND: Når Irland kommer over på den anden side af vinteren og får rystet de kolde temperaturer af sig, så springer landskabet ud i 40 nuancer af forårsgrønt. Her er 8 gode ting at foretage sig i Irland om foråret.

1. Udforsk det bedste rejsemål for 2018
Lonely Planet udnævnte dette sted som det bedste rejsemål for 2018. Barerne i Belfast, samt restauranter og spillesteder for enhver smag, parret med den tidløse skønhed og en masse fornøjelser af første skuffe vil med garanti give dig forårsfornemmelser.

2. Tee up på en ægte links-baneRoyal Portrush Golf Club
Tag køllerne ud af deres vinterhi og tee up langs Irlands ekstraordinære kyst – som er ensbetydende med fantastisk links-golf. Træd i golfgiganternes fodspor på baner med utrolig havudsigt, tårnhøje bakker og smukt bugtende terræn. Det er sådan, golf altid bør være!

3. Oplev Skt. Patricks dag sammen med de lokale

Som altid markerede den 17. marts årets mest spektakulære begivenhed i Irland, hvor den irske nationaldag viste sig fra sin prægtigste og bedste side i den irske hovedstad. Gaderne og pubberne i Dublin summede i dagene op til, under festlighederne såvel som i dagene efter. Alle havde iklædt sig sit bedste grønne outfit og fejrede dagen sammen med de lokale. Skriv det allerede i kalenderen for 2019.

4. Fordyb dig i forårets skønhed med en tur langs Wild Atlantic Way
Denne køretur er i sandhed usædvanlig – den har det hele: udsigter, mad, enestående oplevelser. Her kan du fortabe dig i forårets skønhed, få hemmelige strande helt for dig selv, beundre tårnhøje klippeskrænter, oldtidens stenbygninger og meget, meget mere.

LÆS OGSÅ: Den grønne ø Irland

5. Gastronomi på forårsfestival
Hvad enten det er en whiskey-smagning i Dublin eller en gourmet-udflugt langs Causeway Coast, vil din gane aldrig glemme en ferie i Irland. Oplev det hele under en forårsfestival, og få en servering eller en lækker ret på en af de mange gourmetsteder eller skoler for kogekunst.

6. Haveelskernes drømAltamont House and Gardens
Det er virkelig umagen værd at komme ud og se de irske haver om foråret. Fra Snowdrop Week ved Altamont Gardens i County Carlow til påskelilje-udstillingerne ved Barnett Demesne i Belfast, der er forårsfest for haveelskere overalt.

7. Slå håret ud i sølandskaberne
Der er noget for enhver smag ved de pragtfulde søer i County Fermanagh: Udflugter på søerne, slotte, underjordiske grotter, femstjernede golf-resorts, fiskeri, kajaksejlads, førsteklasses restauranter og pubber – det er et paradis for de vandglade året rundt.

8. Besøg De Syv Kongeriger fra Game of Thrones
Hop med på en middelalderlig fantasi-udflugt til virkelighedens Westeros – også kendt som Nordirland. Oplev de storslåede steder fra serien Game of Thrones på denne specielle rundrejse, gå langs "the Dark Hedges", bliv trakteret som en konge eller klæd dig på til bueskydning på Winterfell. Har du en drøm om at gå i fodsporene på de kendte karakterer fra den populære serie, så er dette helt klart noget for dig.

Senest ændret Mandag, 16 juli 2018 06:31

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.