Oplev den grønne ø uden bil

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

RUNDT I IRLAND? Bil er ikke altid den eneste måde at transportere sig på. I Irland er der mange anderledes og sjove måde at se landet på.

Irland er kendt for sin smukke natur, og når man tager afsted til den grønne ø, kan det være svært at overskue, hvordan man lige transporterer sig bedst rundt. Man kan selvfølgelig leje en bil, men for mange kan det virke skræmmende at skulle til at køre i venstre side. Her er de bedste alternativer til transport rundt i det irske land, hvis man ikke har lyst til at sætte sig bag rattet.

Oplev Irland på første klasse

Railtours Ireland First Class er Irlands eneste specialiserede udbyder of togture. Jernbanenettet dækker hele landet; Irlands Ancient East, Wild Atlantic Way og Nordirland. Railtours har et varieret udbud af ture, og man kan vælge mellem 1-11 dages ture med en kombination af hurtige og komfortable tog, luksus-vogne og en række veludstyrede hoteller.

Læs mere her: www.railtoursireland.com

Oplev Dublin fra land og til vands

Viking Splash Tours tager dig med på en sjov tur til Dublins hovedattraktioner fra såvel land som på hav. Vikingerne viser hovedstadens attraktioner og udsigter fra et amfibiekøretøj fra anden verdenskrig – alt imens guiderne kommenterer oplevelserne på en informativ og medrivende måde. Her er alle sikre på en fængslende og betagende tur!

Læs mere her: www.vikingsplash.com

Nyd Dublin med en kop te i hånden

Her får man den fulde te-oplevelse, samtidig med at man har mulighed for at se Dublin. Hop ombord på veteranbussen og tag med tilbage i tiden til denne enestående Dublin-oplevelse. Her kan man gøre sig det behageligt og lade sig forkæle med en dampende portion skoldhed nostalgi. Nyd de berømte Afternoon Tea delikatesser, behagelig konversation og tag med til fabelagtig jazz fra 50'erne.

Læs mere her: www.vintageteatours.ie

'Go old school' - hestetrukket husvogn

Horse & Carriage tours har videregivet traditionen med husvogne fra generation til generation og tilbyder en enestående måde at opleve Irland på. Bernard Fagan Horse Drawn Carriages tager dig med til Dublins fantastiske attraktioner, deriblandt Saint Stephens Green, The Mansion House, National Art Gallery, Government Buildings, Merrion Square, Saint Patrick's Cathedral, Christchurch Cathedral, Trinity College og the Four Courts. Killarney Horse & Carriage Tours tilbyder også forskellige udflugter, hvor du kan opleve de populære turistattraktioner i Kerry.

www.killarneyhorseandcarriagetours.com

www.horsedrawncarriagesdublin.com

Hop-on hop-off med Wild N Happy

Her kan man opleve Irland med et guidet "hop-on hop-off" netværk af busser. Stoppestederne langs ruten omfatter Irlands storslåede omgivelser, fascinerende landskaber, vilde natur samt naturligvis dens pulserende og unikke kultur. Der er et bredt udvalg af turkort, all-inclusive ture eller dagsture, hvilket giver en rig mulighed for at få lige den oplevelse, som man er ude efter.

Læs mere her: www.wildnhappy.ie

Senest ændret Fredag, 13 juli 2018 12:47

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.