Festival i spektakulære omgivelser og med sol i 96 timer

Udgivet i Rejser
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

MUSIK PÅ ISLAND: Med Islands største festival, Secret Solstice, får du hele pakken. God musik, hyggelig atmosfære og fantastiske omgivelser. I år kan man blandt andet finde kunstnere som Slayer, Stormzy, Steve Aoki og Bonnie Tyler på scenen i løbet af festivalen.

Danskerne elsker festivaler, og vi flyver gerne til udlandet for at deltage i en – bl.a. Californien og London. Men det er også muligt at flyve direkte til Reykjavik med Icelandair for at deltage i Secret Solstice – en musikfestival, som byder på forskellige musikgenrer, og hvor midnatssolen skinner 96 timer i træk.

LÆS OGSÅ: Sommerferieinspiration: Disse kilder influerer vores rejsevalg

Festivalen afholdes udenfor Reykjavik mellem den 21 - 24. juni. Island, der måske mest er berømt for sit unikke naturlandskab, skaber de perfekte rammer for musikoplevelser indenfor musikgenrer som elektronisk, indie og urban, og derfor er kunstnere fra hele verden fløjet til Island for at fejre sommerens højdepunkt sammen med tusindvis af festivalbesøgende. Secret Solstice finder sted i begyndelsen af den islandske sommer, hvilket er samme tid som den spektakulære midnatssol bedst kan ses. Midnatssolen er et arktisk fænomen, og når midnatssolen er på sit højeste, går solen ikke ned i 96 timer i streg, fordi landet er placeret så tæt på polarcirklen.

Men musikfestivalen byder ikke kun på fantastisk musik og midnatssol. Secret Solstice tilbyder samtidig inspirerede sightseeing – eksempelvis kan man opleve et unikt besøg til en 5000 år gammel lavatunnel eller en fest i Langjökull, Europas næststørste gletscher.

Friheden til både at kunne danse, synge og møde ligesindede under midnatssolen gør Secret Solice til en helt særlig festival, der er værd at besøge på et tidspunkt i livet. For mere information om Secret Solstice, læs her: http://secretsolstice.is

LÆS OGSÅ: Danske sange

Senest ændret Fredag, 13 juli 2018 12:47

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.