SolutionSource giver virksomheder unikt indblik i teknologijungle

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)

UNIK PRODUKT-LANCERING: At styre en virksomheds rejsebudget og rejsepolitik i disse tider, hvor enorme mængder af danskere rejser på forretningsrejse hele tiden, kan være en udfordring. En udfordring, som erhvervsrejsevirksomheden, BCD Travel, satte sig for at se på.

Forleden løftede de så sløret for virksomhedens nye produktplatform, SolutionSource, en markedsplads, der samler rejseteknologiløsninger fra tredjeparter, og som er tilgængelig for BCD Travels kunder. Markedspladsen, der er rettet mod rejseansvarlige og indkøbschefer i virksomheder, kommer med anbefalinger og muliggør brugen af innovativ tredjepartsteknologi, der sigter mod at forbedre virksomhedernes rejseprogram.

Det er især teknologier inden for centrale emner som risk management, price assurance, flyaflysning og programoptimering, som den nye platform giver god adgang til. Freebird, Rocketrip, Fairfly og Yapta er blandt de første SolutionSource partnere p.t.. Her får du svaret på, hvad de kan:

- Freebird er en enkel mobilløsning. I tilfælde af en flyaflysning giver løsningen den forretningsrejsende mulighed for at komme forrest i køen og øjeblikkeligt bestille en ny billet med kun tre tryk på telefonen.

- Rocketrip reducerer forretningsrejseudgifterne ved at belønne medarbejdere, der sparer.

- Fairfly sikrer, at du altid betaler den mest rimelige pris for en flybillet.

- Yaptas forretningsrejseløsninger giver price assurance på både flybilletter og hotelophold.

Flere partnerskaber vil blive tilføjet i løbet af 2018.

Rejsemarkedet ændrer sig markant i disse år med en kraftig stigning i antallet af teknologiudbydere, der stiller unikke og målrettede rejseløsninger til rådighed. Denne innovationsbølge giver nye muligheder, som bl.a. sætter rejseindkøbere i stand til at optimere udgifterne, påvirke rejseadfærden og øge driftseffektiviteten. Men der er også brodne kar blandt udbyderne, som virksomhederne helst skal undgå. BCD Travel har gjort det nemt for deres kunder at opdage og integrere nogle af de allerbedste teknologipartnere i deres programmer.

"Som værende LinkedIns globale operationschef for rejser går jeg i sagens natur meget op i teknologi vedrørende rejser og forretningsrejser", siger Leslie Hadden, global travel operations manager i LinkedIn. "At holde trit med den nye teknologi er tidskrævende. SolutionSource vil ikke bare hjælpe med at identificere den relevante teknologi til rejser, platformen vil også sikre, at de løsninger jeg vælger til LinkedIn nemt kan integreres i mit rejseprogram".

Senest ændret Tirsdag, 13 marts 2018 12:13

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.