Mellemland på Island og træn med det Islandske fodboldlandshold

Udgivet i Nyt fra rejsebranchen
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Det behøver ikke at være kedeligt at mellemlande. Det behøver ikke at være kedeligt at mellemlande. FOTO: Icelandair

TRANSATLANTISK FLYREJSE: Når man flyver tværs over verden, behøver man ikke at sidde lodret op og ned i mange timer. Med en mellemlanding på Island er det nu muligt er få ekstra gang i blodomløbet med en serie af fodboldinspirerede oplevelser.

Når man flyver transatlantisk, kan rejsen virke lang, og ens krop bliver en smule sløv i det. Icelandair er dog kommet op med den perfekte løsning på dette i form af en række fodboldinspirerede aktiviteter af 90 minutter, som kan hjælpe med at vække kroppen til live igen efter de mange timer i sædet – 'Team Iceland Stopover'. Aktiviteterne er arrangeret af det islandske landshold og er gratis for alle transatlantiske passagerer, der rejser med flyselskabet. Aktiviteterne, der blev lanceret i starten af måneden, vil være tilgængelige indtil slutningen af juni og omfatter alt fra træning med fodboldspillerne til afslapning i islandske geotermiske bade.

LÆS OGSÅ: Fotosession i 10.000 kilometers højde

'Team Iceland Stopover' inkluderer:

• Support som en islænding: Anførerne Aron Gunnarsson og Sara Björk Gunnarsdóttir har sørget for, at heldige fans kan opleve en kamp live med enten det islandske herre- eller damelandshold. Her kan de på stadion lære at støtte deres hold med ægte islandsk passion.

• Slap af som en pro: Oplev islandsk afslapning med midtbanespiller Birkir Bjarnason. Han inviterer passagererne til et af sine yndlings geotermiske områder ved Laugarvatn Fontana, hvor de rejsende kan nyde de geotermiske bade, sauna og en svømmetur i søen.

• Træn på islandsk manér: Den kvindelige fodboldstjerne Dagný Brynjarsdóttir tager de rejsende med på en træningssession udenfor fitnesscenteret. Deltagerne kommer til at træne i det fri og vil samtidig have udsigt til noget af Islands smukke natur.

• Familiefodbold: Mange islandske fodboldspillere startede deres karriere på 'The Breidablik Academy'. En af disse stjerner er Premier League-spilleren Jóhann Berg, og unge rejsende kan træde i hans fodspor med 90 minutters træning på akademiet.

• Goal in One: Gylfi Sigurðsson, der er midtbanespiller i Everton FC, er også en talentfuld golfspiller. Denne aktivitet tilbyder, at rejsende kan spille golf på en af Sigurðssons yndlingsgolfbaner og få værdifuld hjælp fra golfklubbens pro.

Senest ændret Tirsdag, 08 maj 2018 06:57

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.