Et unikum

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Kamilla Aakjær udvider med ny afdeling i Odense. Kamilla Aakjær udvider med ny afdeling i Odense. Foto: Unikuum.

DESIGN: Det vejlensiske designskrædderi med de mange u'er, Unikuum, åbner nu også i Odense.

Det hele begyndte for omkring tre år siden, hvor den nu 25-årige Kamilla Aakjær begyndte med Unikuum Skrædderi & Design.

Siden den spæde begyndelse har Kamilla og hendes team knoklet for at leve op til forventninger og kunders krav, og det er tilsyneladende lykkedes.

- Vi oplever, hvordan kundekredsen bare vokser måned for måned. Vi ser en markant udvikling både på antallet af opgaver og på omsætningen, fortæller en glad Kamilla Aakjær.

En moderne Matador Agnes

Da Kamilla Aakjær fik idéen til designskrædderiet, lå finanskrisen stadigvæk tæt over landet, og både familier og venner var bekymrede for hendes planer.

- Vi har da også knoklet helt vildt hårdt - både aftener og weekender er blevet brugt, men jeg har bevist noget vigtigt overfor både mig selv og alle skeptikerne, og måske er det slet ikke så dumt at starte en virksomhed op i krisetider.

Den vejlensiske pige bliver da også af mange ofte sammenlignet med Agnes fra Matador.

- Og den sammenligning kan jeg egentlig godt lide - hun kunne nemlig se mulighederne, og hun havde modet til at gå sine egne veje, siger Kamilla Aakjær.

I hjertet af Odense

Nu kommer så det næste skridt med en ny afdeling lige i hjertet af Odense.

- Jeg har altid været vild med Odense og fynboer i det hele taget, så jeg kunne ikke slippe tanken, da et skrædderi blev til salg, forklarer Kamilla Aakjær.

Unikuum får nu en lillesøster i Danmarks tredjestørste by på Vestergade 9, 1. sal.

- Etableringen af Odense-afdelingen betyder, at vi kan udvide samarbejdet med Lilly Brudekjoler, som i forvejen er en stor kunde hos Unikum Skrædderi & Design.

Åbningen i Odense fejres med en uformel reception den 18. oktober fra kl. 10-13, hvor alle med interesse kan komme forbi til en snak om skrædderi og en snack til ganen.

Senest ændret Søndag, 19 oktober 2014 11:30

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.