Tidsrejsen udkommer som musikbog

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
God bog til alle musikglade børn og voksne. God bog til alle musikglade børn og voksne. Foto: Stepstone Publishing.

JULEKALENDER: Når DR i aften sætter gang i "Tidsrejsen" - dette års julekalender - er der en flot ekstra julegave til børn og voksne. Titelsangen og det smukke soundtrack udkommer som musikbog.

1. december er i år noget ganske særligt. Danmarks Radio blænder nemlig op for en tidsrejse, der nok skal fange hele familien Danmarks opmærksomhed, og musikken bliver let tilgængelig for alle musikglade børn og voksne.

Det bliver let at gå i gang med at synge eller spille musikken selv med bogen, der giver en ekstra oplevelsesdimension til den spændende tidsrejse.

Der er kælet for musikbogen, hvor komponisten og arrangøren til hver melodi fra soundtracket har skrevet om hvilken stemning, der skal frem i musikken og hvordan man bedst muligt spiller melodierne.

Musik til julekalenderen

tidsrejsen-soundtrackSamtidig kan man på Youtube høre indspilninger af sangene, mens man spiller musikken selv. Der er også en oversigt over, hvor dan tonerne og akkorderne skal spilles på klaveret.

Soundtracket til Tidsrejsen er nogle smukke stykker klassisk musik, og derfor behøver man ikke pakke bogen væk, når julekalenderen er slut. God fornøjelse og god jul!

Musikbogen udkommer i dag den 1. december 2014 på forlaget Stepnote Publishing og kan bestilles hos www.stepnote.dk. Komponister: Caroline Castell, Lasse Lyngbo og Flemming Nordkrog

Senest ændret Mandag, 01 december 2014 07:37

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.