Legeland i dinosaurernes verden

Udgivet i Livsstil
Bedøm denne artikel
(0 bedømmelser)
Dinosaurnes verden går igen i hele legelandet - også her på den store rutsjebane. Dinosaurnes verden går igen i hele legelandet - også her på den store rutsjebane. Foto: Aage Krogsdam.

DINOS LEGELAND: Det nye legeland Dinos Legeland i henholdsvis Ishøj nær København eller i Fredericia er oplagte legemuligheder for børn i alderen fra nul til cirka 10 år.

Og især hvis det regner, kan man som forældre eller bedsteforældre nemt have børnene med i to og tre timer.

Med stor fantasi er det store legeland i Ishøj indrettet i en tidligere fabriks/lagerhal med højt til loftet og god plads til de mange fantasifulde legesteder.

dinosaur-legeland-dinosLeg for børn i alle aldre

Her er hoppeborge, rutsjebaner, klatrestukturer, trampoliner, boldrum, skydearena og mange andre legeting af forskellig sværhedsgrad afhængig af barnets alder.

Voksne i følge med børn har gratis adgang og kan slappe af i caféen eller selv deltage i legeaktiveterne.

Det ses tydeligt, at de legende børn morer sig strålende i det farverige landskab med dinosaurerne i naturlige størrelse og de eksotiske malerier på de store vægge i hallen.

Sikker leg for børn

Alle stederne er sikkerheden ifølge legelandet helt i top, så forældre og bedste forældre behøver ikke være bange for, at der sker ulykker.

I tilknytning til legelandet er der et stort caféområde, hvor der kan nydes kaffe, kage, boller, sandwichs, softdrinks eller is. Desuden kan der bestilles mad og drikke til børnefødselsdage eller andre familiefestligheder.

Der findes mange forskellige pakkeløsninger. Der er cirka 400 siddepladser i restaurantafsnittet, ligesom der er slik- og souvenirshop.

Se mere på www.dinoslegeland.dk.

Senest ændret Søndag, 21 juni 2015 15:10

Skriv en kommentar

Udfyld venligst alle felter markeret med (). HTML er ikke tilladt.